- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
eventus #49178 üzenetére
Nem, WD. Saját belső adminisztrációjával foglalkozik. Ha lassú is, másold az adatokat, mert minden leállás után tovább tud lassulni. Vagyis ne kapcsold ki, hanem fontossági sorrendben másolj. A legfontosabbat (pótolhatatlan) először, majd a fáj ha nincs meg de macerásan pótolható, végül a könnyen beszerezhető.
-
liksoft
nagyúr
válasz
eventus #49169 üzenetére
Ha nem tévedek, a drive 5 éves. Az szép kor, pont az érzelmileg is elvárható (ami NEM a gyártó által remélt 3 körüli) határán van.
Minden HDD a legújabb technológiát tartalmazza, mert csak egyet ér meg gyártani, az meg ugye a legújabb lesz. Vagyis a kérdésedre térjünk vissza 5 év múlva, hogy melyiket kellett volna most megvenni, hogy 5 év múlva is stabil legyen......? Kiszámíthatatlan.
Talán a WD még mindig..... De ki tudja?
-
liksoft
nagyúr
válasz
eventus #49165 üzenetére
Előző OS alatt is csinálta, vagy a váltással összeköthető? Ugyanis nem azt kérdeztem, hogy friss-e? Egy akár friss driver ami nem kompatibilis az adott eszközökkel, de látszólag működik, okozhat gondot. A Sentinel oldalán megtalálod az ajánlott drivert. Ha azzal is betegeskedik, akkor a cserénél nincs jobb ötletem.
Egy green HDD ha elmúlt 3 éves, "minden nap ajándék"-ként célszerű felfogni. Persze jó környezetben az 5-7 év sem ritka (vagy még több), de a tervezéskori élettartamát elérte. Műszaki berendezés, fogyasztói társadalom. Mára úgy kell bármit vásárolni, hogy a garanciális időn belül KI KELL TERMELNIE AZ ÁRÁT. Ami ezután még adatik, az ajándék.
Egyébként milyen idős? Melyik modell? Hiszen a green csak gyűjtő fogalom.
-
NoMagix
addikt
válasz
eventus #43321 üzenetére
Nálam úgy van (már 5 éve), hogy elrejtettem az egész gépet az asztal oldalsó szekrényébe, nincs klasszikus házban a gép, az oldalfalra felcsavaroztam egy alaplaptartót benne egy egyszerű alaplappal, a táp és a hdd pedig lógatva dróton van ebben a szekrényben, nincs rezgés, csak nagyon halk vinyókerregés és pici ventilátorzaj.
Lehet gányoltam, de nem látja senki, viszont keveset fogyaszt és halk, ezt akartam akkor elérni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest