- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Mauzes #48372 üzenetére
Ha nem lett erősen odaütve valamihez, illetve nem ejtetted le stb., akkor nyilván nem a PC-be történő behelyezés okozta külső kopások miatt lett szektorhibás a merevlemez. A boltnak viszont nyilvánvalóan nem érdeke a garis csere és egyes helyeken ilyenkor pláne ráfogják minden egyébre, illetve magára a vásárlóra a hibát, csak hogy ne kelljen kicserélni... Ha jelen esetben a bolt annyira nem akar vele foglalkozni, akkor esetleg még magával a gyártóval (Toshiba) lehetne felvenni a kapcsolatot és megpróbálni egy RMA ügyintézést.
Egyébként meg Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topik, ha jobban bele akarsz mélyedni abba a témába.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
Mauzes #43528 üzenetére
start menü-> sajátgépen jobb klikk-> kezelés > lemezkezelő
itt lent kirajzolja a partíciókat.
Itt jobb klikk a lemezen(a kék csíkkal jelölt partícióktól balra)-> tulajdonságok->kötetek fül-> partíció típusa
ha ez nem gpt, akkor ez a gond.
Ha nem gpt, akkor:
partíción(felül van a kék csík)-> jobb gomb kötet törlése(minden adat el fog veszni), az ehhez a lemezhez tartozó összes partíció törlése
A lemezen jobb klikk-> konvertálás gpt -vé
majd partíció létrehozása(ekkor már engednie kell a 3TB-ot) -
Imco
őstag
válasz
Mauzes #17663 üzenetére
Igen! Nem tudom neked szépen megfogalmazni, talán Liksoft bevállalja.
A lényeg, hogy nem mindegy hogy milyen HDD- és milyen a rack.
Az OS szépen megbeszéli a HDD-vel hogy ő most le fog állni és ezért a HDD-nek csicsikálnia kell. Erre a HDD el megy csicsizni. Ha a külső kütyüt powerrel lökdösöd ki akkor közel sem biztos hogy ez a párbeszéd lezajlik.
Megjegyzem: ha megfelelő táp és hűtés van felesleges a kikapcsolgatás, mert baj nélkül üzemel a lemez az OS felügyelete alatt is.Szerintem...
A leendő problémáddal küzdöttem mostanság. Multimédiaplayer külső rackkal 500-as HDD.
Ha szépen powerral kikapcsoltam a racket akkor minden újrainditásnál scandiskkel indult...
volna! A mmplayer nem ismeri a scandiscket. Ezért minden esetben össze kellett kötni a pc-vel helyre rakni, mert addig nem is látta a mmplayer. -
Imco
őstag
Az értékek közel sem kritikusak! Minden esetre ovatosabb lennék és ha egyszer is hasonlót csinálna egyből kicserélném a tápot, preventiv jelleggel! Adataid között nézem hogy nem egy tescos gép, de egy táp elszálhat bármikor. Ráadásul az új WDket istenitem .
Talán másnak is van még ötlete. -
True
aktív tag
Én csak egyszerű halandóként ilyenkor az emlékezetemben élő rendszermeghajtóra simán újratolom a rendszert, part magic már nyirt ki nekem 250Gb-nyi NTFS-en tárolt adatomat. Végső esetben is csak akkor használom ha mindegy az adatoknak...
Mod: Sztem a MB Record falcolt meg valamiért, nálam virus nyomott már ilyet...
[Szerkesztve] -
Mauzes
addikt
Na, most már egyáltalán nem az eddigiek a legnagyobb problémám. Ugyanis Partition Magic-kel a D-t átjelöltem H-ra, csak próbaképpen. Újraindítanom kellett, de ezután az fogadott, hogy mikor kezdett volna boot-olni, akkor azt írta, hogy ''Hiányzó NTLDR. Újraindítás ctrl+alt+del.''
Na most ez elég érdekes, ugyanis így se telepíteni nem tudok, se az eddigi Win-t használni. És ez azért már sokkal inkább zavaró...
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest