- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
LBandi #32309 üzenetére
Nos, a bad sector az bad sector marad és ha most kezdte el mindkét vinyó, akkor tuti a Codegen táp dögleszti őket.
Ki kell próbálni egy közepes 24 pines táppal, hogy indul-e. Elvileg kéne.
(Ha budapesti vagy, akkor még egy 20 pines 350W-os Chieftech táppal is ki tudlak segíteni.) -
Zsivaagoo
őstag
válasz
LBandi #32305 üzenetére
Azonnali adatmentés és HDD valamint táp csere javasolt. Az a vinyó megindult a megdöglés egyre lejtősebb szakadéka felé, ha az a Codegen szar előbb ki nem kapcsolja a lélegeztető gépét.
-------------------------
A táp újonnan is fos volt, de a gép nem volt rossz a maga korában. 2011 januárig magam is hasonlóval nyomtam. -
Imco
őstag
válasz
LBandi #14966 üzenetére
Olvass már vissza egy kicsit! Az összes kérdésedre itt a válasz. PL. A keresővel igy!
Tesztprogi nincs mert amit látni kéne azt nem láthatja.
Pl scoppal látható lenne. Mire ezzel eljutsz a megfelelő emberhez és ezt kiméregeti neked addigra veszel egy új tápot.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
LBandi #14962 üzenetére
Olvass már vissza egy kicsit! Szinte "Csak" a táp okozhat HDD hibát!
A hibáid java visszavezethető ide. Nem feltétlenül, de nagyon valószinű.
100%-os védelem nincs, de egy szünetmentes nagyon sok mindentől megvéd! Főleg ha nem pici 5000ft-os hosszabbitó ami kb 5" alatt old le!
A táphiba viszont ettől még mindig fent áll!Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
LBandi #14925 üzenetére
A leirás alapján esküdnék a vinyó hibára.
Emellett természetesen más is elszálhatott.
Elsősorban a táp-vinyó vonalat kéne rendbe tenni, hibát kiszürni, majd ezután jöhetne a többi /ram, MB/ esetleges hiba kezelése.
Ne gyötörd a gépet. Probáld meg másik gépben a vinyót, másik táppal a gépet, esetleg vinyó nélkül live cdről a gépet. Igy máris levonhatsz 1-2 következtetést.
Ja és kérlek, ne mond, hogy a tápom tuti jó mert megy a gép!Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest