- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Adott egy WD 5000AAKX hdd ami 2013.július 28.-ai gyártású és használtan (3 óra) került hozzám. Miután Megvettem leformáztam és leteszteltem (felületteszt): Win7 scandisk, EaseUs Partition manager, HD Sentinel. Mindegyik azt hozta ki hogy semmi gond. De HD Sentinel felület teszt/irás tesztnél valamiért elvérzik a vinyó: 85% bad sectort jelez és 12 óra futás után is csak 30%-al volt kész. Most akkor jó a winyó és a HD Sentinel bakizik vagy tényleg szar a winyó?
-
pepejoe
tag
-
pepejoe
tag
Hello!
Winyómon van 2 könyvtár amit nem tudok törölni. Nem írásvédett, nem használja a Windows sem egyéb program, és rendszergazdai jogosultságokkal sem tudom törölni. Semmilyen gondot nem okoznak csak zavar hogy ott van két semmit nem tartalmazó szemétkupac.
-
pepejoe
tag
Hello
Van egy kérdésem:
Vettem egy WD 2500js hdd-t. És Van rajta satás és molex tápcsati is. Ezek szerint mindegy melyiket dugom rá?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest