Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Létezik a wdidle3.exe, amit cd/dvd-re kell írni (pazarlás!) "
Újraírható lemezekről is működik, és át lehet faragni pendrivera is."Az érdekelne, hogy mennyire érdemes ezt meglépni"
347000/196 nap esetén feltétlenül érdemes."ha meglépem, akkor 500s-re állítsam, vagy simán tiltsam le?"
300s-ra állítsd. -
liksoft
nagyúr
Az összes olyan OS mely a boot szektort, és a "kályhát" leálláskor visszaírja (babrálja), elkövethet ilyen hibát. Lehet OS, memória, driver, stb.... hibája. Sérülhet a memóriában az adat, az adat címe átíródhat, átvitelkor sérülhet, stb... Sokat kerestem én is, de odáig jutottam, hogy "van ilyen". Szomorú, de annyira bonyolult a hibát kiváltó rendszer, nem tudom megfogni benne. Nem Te vagy az első (ha visszaolvasol láthatod), aki ilyen gonddal küzd. Egyszer csak nincs ott az a partíció ami ott volt tegnap. És sokszor még mozdítani sem kell.
-
liksoft
nagyúr
Elolvastad amit írtál előbb? Ugyanis közlöd, nem adatmentés, majd az adatok visszahozása a cél a leírtak alapján (ha ez nem adatmentés, akkor nem tudom mi az)! Vagyis van a hozzászólásban egy állítás, és vele szemben egy tagadás. A kérdés meg: "Valakinek ötlet?" Vagyis kell valakinek egy ötlet amit adhatok? Vagy inkább: Van-e valakinek ötlete a partíción lévő adatok elérésére? (De akkor ez adatmentés! - Most már én is összekeveredtem. Elnézést.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged