- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Létezik a wdidle3.exe, amit cd/dvd-re kell írni (pazarlás!) "
Újraírható lemezekről is működik, és át lehet faragni pendrivera is."Az érdekelne, hogy mennyire érdemes ezt meglépni"
347000/196 nap esetén feltétlenül érdemes."ha meglépem, akkor 500s-re állítsam, vagy simán tiltsam le?"
300s-ra állítsd. -
liksoft
nagyúr
Az összes olyan OS mely a boot szektort, és a "kályhát" leálláskor visszaírja (babrálja), elkövethet ilyen hibát. Lehet OS, memória, driver, stb.... hibája. Sérülhet a memóriában az adat, az adat címe átíródhat, átvitelkor sérülhet, stb... Sokat kerestem én is, de odáig jutottam, hogy "van ilyen". Szomorú, de annyira bonyolult a hibát kiváltó rendszer, nem tudom megfogni benne. Nem Te vagy az első (ha visszaolvasol láthatod), aki ilyen gonddal küzd. Egyszer csak nincs ott az a partíció ami ott volt tegnap. És sokszor még mozdítani sem kell.
-
liksoft
nagyúr
Elolvastad amit írtál előbb? Ugyanis közlöd, nem adatmentés, majd az adatok visszahozása a cél a leírtak alapján (ha ez nem adatmentés, akkor nem tudom mi az)! Vagyis van a hozzászólásban egy állítás, és vele szemben egy tagadás. A kérdés meg: "Valakinek ötlet?" Vagyis kell valakinek egy ötlet amit adhatok? Vagy inkább: Van-e valakinek ötlete a partíción lévő adatok elérésére? (De akkor ez adatmentés! - Most már én is összekeveredtem. Elnézést.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bekékült a Pixel 10a
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- További aktív témák...
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)