- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Csak azt nem tudom, miért nem használod már azt a programot a WD-hez, amit mondtam... Zero fill-t megpróbálhatnál vele még végső mentsvárként.
De én visszavinném azt a vinyót gariba kicseréltetni, nehogymár pár nap alatt több mint ezer hibás szektor keletkezzen rajta... Lehet, hogy hibás darabot kaptál.
De persze az is lehet, hogy a tápod vagy a kábeled szar, és a te hibád az egész.
liksoft is sokszor el szokta mondani, hogy csak akkor hiszi el, hogy egy tápegység megfelelő teljesítményt ad le, ha oszcilloszkóppal mérve is meggyőződött erről...
Legegyszerűbben úgy tudnád kiszűrni, hogy a tápegység-e a hibás, hogy legalább a teszt erejéig kicseréled egy másikra. De ettől még nem fognak eltűnni az immár hibásnak ítélt szektoraid... (ugyanez vonatkozik az adatkábelre, nem olyan drága, hogy ne tudnál szerezni egyet, úgyis bármikor jól jöhet) -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
edward2
üzenetére
Lehet, hogy több esélyed lesz így lefuttatni, mint Windows alatt.
De addig nem tudod meg, amíg ki nem próbáltad. Írd ki egy újraírható CD-re, nem egy nagy mutatvány.
Amúgy az a rengeteg szektor már konkrétan áthelyezésre került a tartalék területre vagy még csak bizonytalannak ítélte? A HD Sentinelben látszik.
Reméljük még nem kell keresztet vetned a vinyóra. Érdekes, mert eléggé tápellátási problémának tűnik (vagy adatkábelhibának, de még mindig nem reagáltál az ezzel kapcsolatos kérdésemre, immár sokadszor). -
edward2
addikt
válasz
edward2
üzenetére
Na akkor erre kérnék konkrét megoldási opciot:
azóta megtaláltam a WD diagnostics toolt ami képes ellenőrizni a lemezt illetve teleírni nullával. a következő történik:
-semmilyen diagnostic nem fut le
-ha elkezdem nullával írni lemezt akkor az egy idő után bizonyos szektornál megáll és kb fél óra mulva sem hajlandó megmoccani ->ráadásul teljes gép használhatatlanná válik
-chkdsk windows előtt 4. stepnél az adatok ellenörzésénél lefagy ugyanugy fél óra és semmi marad a 0%ék.
-partition magiccel ujraformáztam vinyot sajnos összes fentebb említett esemény továbbra is fentállkérdés: na akkor most hogy a francba fogom mentesíteni a vinyom a hibás szektoroktól? nekem már kezd fogyni a türelmem és a belebaszom a folyoba megoldás tűnik eddig legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 12/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest