Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
Sk8erPeter #9970 üzenetére
WDnél csináltam RMA-t. Visszaküldöm nekik vinyot mivel diagnostic tool errorcode 225re azt írja hogy replacement disk. tehát ennyi. küldöm és meglátjuk.
-
edward2
addikt
válasz
Sk8erPeter #9958 üzenetére
lefuttattam végül rajta chkdsk-et egy forma 1 alatt lement 5% egész éjjel ment. sajnos ha benthagyom vinyot akkor gépem kb szarrá lassul. ugyanez történt anno egy 250es WDvel de ott csak recovery progival tudtam kimenteni cuccok 90%át. aztán ment ablakba... tápellátást hogy ellenőrizzem meg adatkábelt? mellesleg erre látmo legkisebb esélyt.
-
edward2
addikt
válasz
Sk8erPeter #9956 üzenetére
Lesz különbség? Mármint windowsos és dosos verzio közt. félek ha már a chkdsk se fut le win előtt akkor ez miért futna le akkor dosban? azért megprobálom.
-
edward2
addikt
válasz
Sk8erPeter #9954 üzenetére
nem rég vettem corsair hx620 nem hiszem hogy azzal van a baj. régebbe is volt egy hasonlo másik WD vinyon de akkor töröltem azt a fájlt amelyiknél kiakadt mindig majd jo lett. de mivel már formázáson is tul vagyok ezért mi a fenét töröljek és pont a 0 irogatással szeretném törölni...
-
edward2
addikt
válasz
edward2 #9950 üzenetére
Na akkor erre kérnék konkrét megoldási opciot:
azóta megtaláltam a WD diagnostics toolt ami képes ellenőrizni a lemezt illetve teleírni nullával. a következő történik:
-semmilyen diagnostic nem fut le
-ha elkezdem nullával írni lemezt akkor az egy idő után bizonyos szektornál megáll és kb fél óra mulva sem hajlandó megmoccani ->ráadásul teljes gép használhatatlanná válik
-chkdsk windows előtt 4. stepnél az adatok ellenörzésénél lefagy ugyanugy fél óra és semmi marad a 0%ék.
-partition magiccel ujraformáztam vinyot sajnos összes fentebb említett esemény továbbra is fentállkérdés: na akkor most hogy a francba fogom mentesíteni a vinyom a hibás szektoroktól? nekem már kezd fogyni a türelmem és a belebaszom a folyoba megoldás tűnik eddig legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest