- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
freezbi #9607 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám amivel ma szembesültem, hogy: Sata-s laptop winchesterem van (Hitachi), ami 120Gb, és 2 részre van felosztva. Ahol csak adatokat tárolok, a fáljok 80%-a olvashatatlan lett. Vírus nincs a gépen mert már leellenőriztem. HDD ellenőrzővel már megnéztem, de nem talált hibás szektorokat. Az a baj hogy lehet hogy valami külső program okozhatta. Mert nem nálam keletkezett ez a hiba, viszont ez az én gépem, és aki ezen a gépen vitézkedett, az az állítja hogy ő "nem csináltam vele semmit". Persze én kétlem. De lehet. Ha valaki találkozott már hasonló hibával, vagy van ötlete rá, hogy hogyan menthetném meg az adataimat kérem írjon!
Egyébként néhány hibás fájlt átmásoltam pendrivera és megnéztem egy másik gépen hogy olvasható e, de azon sem volt az
Köszi előre is! Notesz oprendszere Vista Ultimate, asztali gépe legfrisebb Win 7, de XP-se tudja megnyitni a fájlokat. Se méret, se név, se kiterjesztés nem változott, de pl. egy képet sem lehet megnézni (nincs indexkép sem miniatűrben), a dokumentumok pedig olvashatatlanok lettek (össze vissza minden van bennük). Érdekes, hogy rendszerpartíción semmi sem sérült meg (ergo asztalon is minden ép). Az utolsó kettő progi, ami felkerült a gépre, az aktuális CHIP magazin mellékletéről egy HDD regenerator, és egy particionáló progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest