- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stawros
tag
válasz
Czimby #39254 üzenetére
Nem tévedett, de a Tune rendbe rakhatta 1 picit, illetve, merevlemez chkdsk volt futattva újraindítás után, mert csak a 43bad sector maradt, az előző 2 hiba amit írtam az eltűnt ill.már ki van pipálva zöldel a tulajdonságainál.Mondjuk hibás szektort nem talált a Tune ez is érdekes, mert a sentinel jelzi.Noha sok reményt nem fűzök hozzá, meglátjuk 1-2hét múlva csökken-e vagy nem.Igen, sok mindent nem mernék tárolni rajta, meglátjuk.A HDD-regenerátort nem mertem ráküldeni, egyébként a firmware frissítéshez nem értek, sajnos, lehet az még dobna rajta.
-
stawros
tag
Sziasztok, kaptam 1 hdd-t 1 géphez régi IDE-s, de nem tudták életre kelteni.Én tegnap leformáztam sikeresen, de sajnos lehet hogy kuka.Írni nem mertem rá adatot, állapota 100/0, azt írja meghibásodás várható, attribútum 1 Raw read error rate, ill. 200 write error rate további infó 43 bad sector.Írjatok rá valami infót, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest