- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
bobalazs #53689 üzenetére
Sajnos a HDD-m állapota egyre rosszabbodik: [kép]
Kicsit direkt használtam, hogy lássam az alakulását, erre drasztikusan felszaporodtak a bad szektorok.Mit tanácsoltok?
Lehetőleg már ne használjam a HDD-t és gondoskodjak csere HDD-ről?
A fontos dolgokat már lementettem róla.
Már csak pótolható dolgok vannak rajta (pl. filmek), de azért szeretném majd azokat is lehetőleg sértetlenül lementeni, ha majd lesz másik nagy winchester.
Köszönöm szépen előre is.
----
bobalazs, Értem, köszi a választ. Bár szerintem a HDD a ludas, mert egyébként teljesen stabilan működik a gépem régóta. -
-
válasz
bobalazs #38447 üzenetére
Nekem is van egy Samu HD501LJ HDD-m ami néha így kattog (~4s-ként) ha altatásból felébresztem a gépet. HDSentinel szerint 100/100-as. Ha gond van vele a bios sem ismeri fel, emiatt húzódik az indítás- leállítás.. Régebben akár minden 10. ébredése ilyen volt, de aztán kezdett javulni. (lehet hogy valami alaplap-bios frissítéstől javult meg?) Pár hónapja már nem jelentkezett ez a hiba. Örültem hogy nem dobtam ki..
-
ilba
tag
válasz
bobalazs #38443 üzenetére
Szia,
Az enyém nem kattan, hanem kattog, ki tudja meddig tenné ezt... Tehát lelövöm a windowst, de a kattogó vinyó "nem engedi" kikapcsolni a gépet. Nem minden leállításkor csinálja, és használat közben is előfordul. Amúgy hibátlan, nem veszít adatot, nincs bad sector. Jut eszembe, kb. másfél hete kezdődött.
-
Dyno
veterán
válasz
bobalazs #13974 üzenetére
Feletébb fura....
Gondoltam átdugom másik kábelre, erre véletlen a WD-t dugtam át a 4. SATA ajzatba, a hd322HJ maradt a 2.-ba.Beindítom látja, és látszólag jó is.
Valami ötlet?Kicsomagolni is tudok rendeses sebességel, böngészni a vinyóba is....Bár a torrent éppen nem nagyon megyeget fel, de a I/O hibát nem írta ki még edig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 24 Hours of Le Mans
- One mobilszolgáltatások
- Ingyenes az Epic Store-ban a The Operator
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged