- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xq$px
újonc
Sziasztok!
Most már szenvedtem annyit ezzel az üggyel, hogy gondoltam megkérdezem a nagyérdemű közösséget, hátha valakinek van ötlete.
Egy Samsung laptopom van. Ennek megflelően a HDD-n van egy 24GB-os Samsung Recovery partíció. Pár hónappal ezelőtt elkezdett a windows időnként (egyre gyakrabban) feldobálni egy hibaüzenetet {lentebb csatolom}, miszert hibás a gépben a merevlemez, ezért amint lehet mentsem az adataimat róla és cseréljem. Ekkor még nem tudtam erről a rejtett Samsung Recovery partícióról, de amikor az Eszközkezelőben megtaláltam (itt külön merevlemezként jelenik meg - sőt! SSD-ként!) és letiltottam, az üzenetek nem jöttek többé. Ettől függetlenül nem voltam megnyugodva, hogy a HDD-vel esetleg valami gáz lehet.
Mindenféle bíbelődés meg tesztelés után arra jutottam, hogy a legjobb lesz, ha valóban veszek egy új HDD-t, nehogy elússzon mindenem. Ez meg is történt és éppen most fejeztem be az eredeti HDD klónozását az újra. Első indítás... kapásból jön a windowstól ugyanaz a hibaüzenet... (nem volt letiltva a lemez/partíció)
A kérdés tehát: hogy lehetséges ez? Illetve lehetséges az, hogy az eredeti HDD-mnek sincs igazából semmi baja?
Előre is köszi az ötleteket, tippeket, észrevételeket stb...!
2016_09_02_20h57_51.png
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 1 Tb-os NVME-k
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged