Hirdetés
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Crystal alatt kipróbáltam, 5menet, 128mb. Olvasás seq1m: 158,96/155,62, rnd: 1,76/0,71. Írás: seq: 0/0 és rnd: 1,74/1,59
A linuxot az hiszem, nem tudom kipróbálni, mert közben a munkahelyemen létrehoztam a meghajtón azt az image fájlt, ami rajta lesz, viszont feltételezem, a mint nem tudna megfelelően írni ntfs partícióra, vagy adatvesztés lehet belőle.
Korábban kipróbáltam a gyorsítótár bekapcsolását. Ilyenkor az írás jó gyorsan megindult, majd egyszercsak hirtelen elakadt és ugyanúgy döglassú lett, mint ahogy korábban jelentkezett a probléma. Gondolom, azon a ponton telt be a puffer (viszont a d3-as seagate/maxtor esetében kikapcsolva is jó teljesítményt adott).
Ellenben eszembe jutott, hogy van egy vinyóm, amire 2-3 éve telepítettem Win10-et, és elfelejtettem letörölni még. Ez ott van elpakolva a szekrényben, és még az előző, inteles konfigomon készült (amin a kérdéses vinyó jól írható volt), így nem voltak a mostani lapomhoz való driverek sem fenn, sőt igazából semilyen, mert csak 1-2 kis programot tesztelgettem anno, és semmi mást nem telepítettem rá. Nos, ezen ugyanúgy rossz az írási sebesség, tehát egy Win10 újratelepítés nem oldja meg. -
King Unique
titán
válasz
King Unique
üzenetére
+ Ha a Windowsnál az alapértelmezett gyors eltávolításon vannak most az említett külső merevlemezek és úgy ennyire gyatra az írási sebesség, akkor akár bekapcsolt írási gyorsítótárazás mellett is ki lehetne próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Logitech z5500 5.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő