Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Forza Motorsport 6 APEX. Forza címekről szól a téma!
-
JulianSinulf
őstag
Nekem 32:9-es monitorom van, ezzel volt az alapvető gond. Villódzott a kép a frissítés után. A dellen lassabban, mert csak 60Hz-es volt, az lgn gyorsabban, mert az 120 vagy 144Hz-es volt. A samsung 240-es oled, annak csak az alján volt valami, de egy pipával orvosolni tudtam.
A monitor mellett van egy 4k-s is, ezzel sosem volt gond, akkor sem, mikor a többivel. -
DarthRevan
tag
válasz
DarthRevan
üzenetére
Cserébe nekem azóta fagyogat is, az RX 580-on meg tökéletes...
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Monitorra térve: ultrawide montoromom csak a fullhd-t képes teljes képernyőn értékelhetően képarányban tartani
-
Narxis
nagyúr
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Azért ettől függetlenül a frissítés az IT alapja, egyszerűen túl gyorsan változnak benne dolgok, hogy azok egyszerűen lekövethetőek legyenek.
-
JulianSinulf
őstag
Még jó, hogy driver-t és win-t is csak akkor frissítek, ha valami tényleg hiányol valamit. Utóbbi esetében ez ritka és adott esetben egy-egy komponenst a win update kihagyásával is lehet frissíteni, míg előbbi esetén főleg csak akkor van rá szükségem, ha új címmel akarok játszani és annak kell a frissebb driver.
Ritka az, hogy egy már működő játék lecserélje a grafikus részét, ami pont igényli a legújabb vga driver-t.
Ellenben gyakori, hogy valami nem fog menni frissítés után. Ilyen eset az RDR2-nél volt, és ez elcseszte a GTAVO-t. Akkor mindent is frissítettem a legfrissebbre, de nem használt. Más játék meg gond nélkül futott.2 évvel ezelőtt egy driver frissítés elcseszte a tuti Dell monitorom használhatóságát, problémát okozott egy LG monitornál, így egy kétszer drágább Samsung-nál kötöttem ki, ami hajlandó volt megfelelően működni, miután bekapcsoltam a control panelen egy olyan opciót, ami a másik két monitornál nem jelent meg. Szerencse, hogy a Dell-el még elállási garancián belül voltam. Az LG-ről meg azonnal kiderült, így 1 napig sem volt az asztalon.
Azóta lehet, hogy nem is frissítettem driver-t. De már arra sem emlékszem, hogy akkor miért frissítettem. -
muxi-muxi
senior tag
Tapasztaltam, rettenet cuki, főleg azért mert rengeteg lóvét lapátoltam a Forza sorozatba, a Motorsport 3. része óta (konzolon 3-4-5-6-7, Horizon 1től 5ig, PC: ami eddig megejelnt, mind ulti, vagy összes DLC megvéve), szal elvárnám h pötyögjessek velük. Pont a múlt héten akartam az Apex-szel nyomulni, hát nem ment.
A kínzó kérdés az, hogy ezek után más, "outdated" cím is így fog a levesbe menni? Mert azért nem fogok driverekkel szórakozni, csakazért hogy néhány órát visszamerészkedjek a "régmúlt" címeibe...
-
mrbego
aktív tag
Hát akkor ezért írja ki pár hete a Forza Horizon 4 indításakor, hogy nem támogatott grafikus kártyát észlelt.
Még szerencse, hogy ezt az ablakot lehet skippelni, így végülis elindul és megy a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi