Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Magisk
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One mobilszolgáltatások
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
Új hozzászólás Aktív témák
-
kupecke
csendes tag
válasz
djculture
üzenetére
Kedves djculture!
Hú, ez a válasz gyorsan megjött!
Ebben a konkrét esetben Te milyen ügymenetet javasolsz? 5 nap múlva ítélet születik az ügyben, eleddig rejtélyes, hogy milyen bizonyítékok alapján. A rágalmazómnak valamelyik csatornán bele kellene folynia a kommunikációs folyamatba, ha már kirobbantotta ezt a botrányt, ráadásul nála van az egyetlen tárgyi bizonyíték (a legrosszabb esetben ennek a bontásával minden kiderül). Az már látszik, hogy a csalás vádja nem fog megállni, ha szerencséje van akkor kap majd vissza egy kis lóvét - gondolom, hogy ugyanezen a fórumon erköcsi és egyéb kártérítésért nem tudom visszaperelni. A meghurcolásom és a hirdetési jogom felfüggesztése nélkül, békés körülmények között ebben a topikban lemehetett volna ez a meccs.
Ha már ilyen szakemberrel futottam össze, Neked szegezek egy privát kérdést - a sokból: Egy HDD-nél mekkora kockázati tényező az életkor, ideális tárolási körülményeket feltételezve? Egészen konkrétam mennyivel nyújthat kevesebbet 2 tök egyforma HDD közül az 5 vagy 10 évvel idősebb?
Üdvözlettel: kupecke
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Külső 1TB HDD,Maxtor 1TB
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Corsair MP600 CORE XT 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 100/99 - 7000-5800 MBs - Eladó!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest