Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
kupecke #45756 üzenetére
Minden hdd más nem lehet róluk csak az életkorukat figyelembe véve ítéletet mondani. A szalagról már úgy jönnek le hogy a gyártási tulajdonságaik miatt több kevesebb rossz vagy gyenge szektort tartalmaznak amit a gyártás végén kivonnak a használatból.
Ügymenet ügyében eladón és vevőn múlik a dolog és megegyezésen, ebbe beleszólni nem volt célom csak leírtam mi a konkrét már induló baj az ilyen cucc eladásakor.
-
djculture
félisten
válasz
kupecke #45750 üzenetére
Ha a smart adatokat is elmentetted volna okosabbak lennék, bár mondom ha nem akar meglepetést az ember akkor kötelező egy írás olvasás vizsgálat ezt nem csak én mondom:[link]
Azzal is tisztában vagyok hogy véletlenül sem vagy csaló, ha rámásolsz egy adott területre valamit és arról a területről csak olvasol akkor kialakulhatnak logikai majd később fizikai hibák is úgy hogy észre sem veszed a smart is csak akkor ha azon területet felül írod és visszaolvasod.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest