Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789
üzenetére
Bocsánat, nem akarom teleszemetelni a topic-ot, de eszembe jutott még valami, ami esetleg fontos info lehet.
Sajnos amikor megvettem (kb 1 hónapja) ezt a meghajtót, nem csináltam rajta írás olvasás tesztet. Nem tudom miért. Mostmár mindegy is. Működött rendesen. Aztán igazából amiért vettem az az hogy routeren keresztül napi több órában menjen rá a letöltés. A router fw-je miatt EXT-re kellett formázni. Kezdő vagyok az ilyen hálózatos letöltésekben stb... nem minden ment elsőre, többször is volt kötet törlés, újra formázás és egyebek.
Aztán mivel nem úgy ment ahogy gondoltam, lecserélem egy Rack-es vinyóra, ezt pedig használtam tovább ntfs-ben. Itt ismét volt kötet törlés, újra particionálás.
Lehetséges hogy ez is betehetett neki, vagy ez most így már nem derül ki, mert hülye voltam hogy nem ellenőriztem első alkalommal?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi