- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft #18159 üzenetére
Egyszer mérnek, csak reggeltől estig egyfolytában
Van egy rakás szenzor meg automata digitklíma. A környezet nem heterogén. Az ilyen termekben már nincs ablak meg ilyenek. Amúgy én csak akkor láttam egyáltalán HDD Carriert élőben, amikor a váci IMB-nél teszteltem rabszolgaként nagykapacitású tárolószervert kemény két hónapig mert éppen nem volt más meló. Ott SCSI-vel mentek a Shark-ok éppen, ez volt vagy 8-10 éve. Tök más világ volt és elég hamar el is húztam rendszergazdának, szóval biztos nagyobb tapasztalatod van, meg úgy amúgy egyet is értünk függetlenül attól, hogy hiba lenne egyetlen mérésnek értékelni az eredményt.. Más konkluziót nemigen lehet levonni otthonra függetlenül attól, hogy mit mutat a kimutatás mert akinek elpusztúl a HDD-je annak nem vígasz az átlag lifetime. A statisztika tanáromat idézve ha megeszem két szelet rántotthúst te meg egyet sem, akkor átlagosan egyet-egyet ettünk, csak te ettől még nem laktál jól, szóval az átlagnál néha több kell a boldogsághoz.
Szerintem nem baj, ha látni ilyen táblázatot is szakmai fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest