- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scabi78
senior tag
válasz
mr_ricsi #521 üzenetére
Igen, a bios, a windows is látja, csak ha a sajátgépben elkezdek másolni róla akkor kék halál, vagy ha a total commanderben rálépek arra a meghajtóra szintén.
Powermax, leszedem, megnézem.
Jumper vagy kábelhiba sztem kizárva, mert legutóbbi helyes működés óta semmi változás nem történt.
köszi -
Sz.Miki
őstag
válasz
mr_ricsi #470 üzenetére
Azért küzdök vele mert ez a gép nem itthon lett véve hanem olaszországból let hozatva, sajnos nincs rá garancia!
Még megpróbálok egy nagy formázást ha utána sincs semmi akkor hdd-csere.
Mondjuk életemben nem találkoztam még ennyi bad sectorral 4500MB vizsgálata után 186db
Gép nem az enyém , de azt tudom hogy nincs agyon használva. Ettől sokkal de sokkal többet ki kéne bírni. -
-
sened
csendes tag
válasz
mr_ricsi #347 üzenetére
Ahogy gondoltam, Smart nincs.
Toshiba weblapot megnéztem, de nem találtam semmi érdekeset.
Valamit változott a helyzet mert a PQMagic el sem indul ha be van dugva a vinyó
már kiírja ,hogy partíciós tábla hiba.
Most nyaggatom a Powermaxxal, megy rajta a Full Level format.
Eddig ez sem ment, írási hibát dobott. Most megy lassan egy órája. -
mh197
őstag
válasz
mr_ricsi #172 üzenetére
860Huf tényleg a posta költség : itt van előttem a zöld kis papír, amit a csomag feladásakor kaptam. Súly : 1880g vagyis majdnem 2 kiló (mivel szép nagy dobozban küldtem, fóliával, meg egyéb szivacs, stb dolgokkal szépen kitömve, benne a winyóval. Mindennek a bérmentesítési díja : 860 Ft.
A winyót mint a topic elején írtam, 3000 Huf-ért vettem rosszan. Tehát ha kicserélik, 3860 Huf-ból lesz egy zsír új 80Gb-os winyóm, amire lesz még 2008 szept.-ig gari, mivel eddig írja a maxtor honlapja!
(És még azt írta vki, hogy rossz üzlet volt megvenni ezt a winyót! Hát...)
Persze a szerencsén is múlt, mert nem tudhattam, dehát, aki mer... -
mh197
őstag
válasz
mr_ricsi #145 üzenetére
Hát épp ez az, hogy a styrofoam nem használható, meg a bubble wrap sem. Vmi solid foam viszont igen, de azt sem tudom, hogy mi?!
Vagy esetleg a styrofoam peanuts vmi hungarocell morzsalékot jelenthet?De akkor mi a solid foam?
Jó lenne vki, aki vágja ezeket a csomagolóanyag témákat angolul
''The drive must be packed with the original drive inserts that came with the retail package (Figure 1) OR surrounded on all sides with solid foam cushioning which is a minimum of two inches thick (Figure 2). Do NOT use Styrofoam® peanuts or bubble wrap. '' -
mh197
őstag
válasz
mr_ricsi #143 üzenetére
Hungarocell??
Írnak vmit, hogy styrofoam , és vmi bubble wrap nem használható. Ezek mik, mert ennyire nem vagyok jó angolból. (styrofoam nem a hungarocell?)
Ja, és nem 2 colnyi vastagan kell védeni minden irányból?? Az meg 5 cm nem?
Aki esetleg visszaküldte már, milyen csomagolásban, és milyen bélelő anyagban tette? -
mh197
őstag
Ez a 2500Ft ez komoly? Miként adjam fel, mint csomag (gondolom) . Egy kartondobozban elmegy? Amit ők küldenek vissza jót, annak a postáját ők állják, vagy azt is én fizetem ?
Csinált már vki ilyet esetleg? Mennyi lehet az átfutási ideje?
Ja , powermaxx-al tesztelve szépen adja a 8 számjegyes hibakódot. Megnéztem a maxtor oldalán, garis is még 2008-ig!
Szerintetek érdemesebb visszaküldeni nekik javításra?
Ha esetleg vki már csinált ilyet, örűlnék, ha leírná pontosan hogyan is kell csinálni a dolgot. Külföldre még nem küldtem csomagot, és kicsit morcos lennék, ha elkeveredne a winyóm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged