- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
hello
van egy roppant idegesítő problémám egy T400 laptoppal
a HDD nagyon gyakran, idle állapotban is teker, de nagyonlétezik olyan program, ami megmutatja, hogy épp mely program(ok) használják a merevlemezt?
-
BobChemistry
őstag
hali
a múltkori hiba ismét előjött, vagy valami hasonló dolog történt: bekapcsolom a gépet, tölt mint állat (XP) 15-20x is végigmentek a kicsi kék csíkok. Utána kiírta, hogy nemm lehet betölteni a felhasználói fiókot, mert valamit nemtalál a rendszer...
sebaj
xp reinstall, minden ok, aztán 3 napja megint 2 percig tölti a win-t, de bejön ahogy szokott. Gyorsan futtatok egy lemnezellenőrzést, után feleannyi idő alatt felállt a rendszer
vélemény? -
BobChemistry
őstag
mennyinek kellene lennie egy merevlemezen (Seagate 120GB 8MB 7200rpm) lévő, azonos partíción a másolás sebességének?
(DVD Shrink-el egyik könyvtárból átnyomtam a másikba egy filmet, közben kiszedettem belőle a sallangot)
indulásnál 40MB/sec a végén 15MB/sec
ez normális?
ja igen: azonos merevlemezen lévő két particíó közötti normális másolási sebesség is érdekelne, a hdd-t lsd fent -
BobChemistry
őstag
uh...
nekem ilyen hdd-m ment tönkre 6 hét után, és most is egy ilyennel szívok - gariba cserélték, de 6 hetet vártam rá.
Nekem is ezt csinálta, kattogott, fagyott
azt mondták, az elektronika ment szarrá rajta
pedig hűtöttem, még most se megy 35 fok ölé a nagy melegben, télen meg 24-26 fokos -
BobChemistry
őstag
bocs h megint zavarlak, de erre tudsz nekem mondani valamit?
A fájlrekordszegmens olvashatatlan.
Ez mi akar lenni, mit jelent? Smart értékek OK.
Ezt írta ki a chkdisk tegnap, amikro sorozatosan nem indult el az xp, ezért csökkentett módban elindítottam, restart, utána kb 2perc alatt betöltődött a win, majd futtattam egy ellenőrzést.
meg kiírta, h a win javításokat végzett a fájlrendszeren -
-
BobChemistry
őstag
nem lehet hogy rossz helyen van a jumper?
nekem a 40GB maxtor csinálta azt, hogy véletlenül nem masterra raktam a jumpert, henem vmi másra, és még a felét se ismerte fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pajac: tpm.msc
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged