- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
scabi78 #46344 üzenetére
Mindenféle konkrétum, S.M.A.R.T. infók stb. nélkül talán nekünk kellene kitalálni, hogy mi baja...?
Egyébként általában lehet hinni a szoftvernek, de érdemes mindig a legújabb verzióját használni. Valamint az SSD azért kicsit más, mint a HDD és a Flash SSD topikban lenne célszerű érdeklődni ez ügyben.
-
mr_ricsi
veterán
''mit értesz fájlrendszerhiba alatt és hogy orvosoljam?''
Azt értem, hogy a vinyónak nincs baja, ''csak'' a rajta lévő adatok kutyulódtak össze.
Mivel az XP fagy, én egy Linux Live cd-vel nézném meg. De inkább nem adnék tanácsot, mert ha vigyázatlanul nyúlsz hozzá, az vinyód tartalma végleg elveszhet. -
mr_ricsi
veterán
''Van egy 80GB Maxtor winyóm tele adattal amire szükségem lenne.''
A bios detektálja, és helyes nevet és jó méretet ír ki?
Ha igen, akkor a következő lépés a Maxtor gyári tesztprogija, a Powermax.
(Egyébként ez szerintem valami installációs hiba -master/slave jumper, kábelek, kontakthiba- lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest