- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Milyen sürgősen cseréljem le a laptopban a hdd-t ha a kondi 79%-on van?
„A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
2174 hiba fordult elő adatátvitel során.
Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken.
Hirtelen rendszerleállás, összeomlás, újraindulás, "kékhalál" esetén vagy ha fájlok/mappák nem érhetőek el, érdemes ellenőrizni a csatlakozásokat, adat- és tápkábeleket. Ha megoldható, érdemes kábeleket cserélni az újabb problémák elkerülése végett.” -
scabi78
senior tag
válasz
King Unique #46346 üzenetére
(#46345) djculture
(#46346) King Unique -
scabi78
senior tag
Hali, haverom ssd-je a sentinel szerint a kondíciója 70%, 78 napot bír még és 24 hibát talált. Mennyire lehet hinni a szoftvernek? köszi
-
scabi78
senior tag
Sziasztok, milyen gyorsan kellene lecserélnem a 67%-os hdd-t?
Töredezettségmentesítéssel vagy bármivel „gyógyítható”? -
scabi78
senior tag
Megcsináltam a maxtor winyon a powermax tesztet, végig ment, semmi hiba, de windows alatt ismét úgy jártam, hogy másolás kezdetekor kékhalál.
Tipp? -
scabi78
senior tag
válasz
mr_ricsi #521 üzenetére
Igen, a bios, a windows is látja, csak ha a sajátgépben elkezdek másolni róla akkor kék halál, vagy ha a total commanderben rálépek arra a meghajtóra szintén.
Powermax, leszedem, megnézem.
Jumper vagy kábelhiba sztem kizárva, mert legutóbbi helyes működés óta semmi változás nem történt.
köszi -
scabi78
senior tag
Sziasztok!
Van egy 80GB Maxtor winyóm tele adattal amire szükségem lenne. Viszont az említett hdd-t nem tudom windows módban úgy életre kelteni, hogy másolni tudjak róla. Amint rákattanok a meghajtóra lefagy és bejön a kék halál. Kérlek benneteket, hogy valaki segítsen, milyen progival tudnék kis életet lehelni bele addig, hogy mentsem a rajta lévő cuccokat.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest