Új hozzászólás Aktív témák

• Kisbocs06

tag

Sziasztok ! Mi lehet a gond , teendő ? Adott egy 1 tb as Wd caviar blue hdd , kb 2 hete az a jelenség hogy nem látja a Windows a hdd lévő adatokat , vagy csak bizonyos mappák jelennek meg tartalom nélkül .Gép újra indítása után észhez tér , egyszer volt olyan hogy zene hallgatás közben elvesztette a hdd lévő adatokat és megalt a zene lejátszó .Ha az adatok nem is láthatók a gépkezelő látja a hdd-t és rendesen írja hogy mennyi a szabad hely .Maga a hdd mindig látható Windows és BIOS alól is .A rendszer Ssd-n van .A hd sentinel szerint a hd 100/100% os .Hd sentinellel lefutattam a hdd frissítését nem talált hibát , majd az adatokat sikeresen egy külső hdd re tettem és lefutattam a hdd inicializalasat nem talált hibát .Cseréltem sata kábelt és az alaplap másik sata csatlakozojara is radugtam .Hiba fenn all továbbra is .Haza érek meg a hdd regenerator progit megpróbálom .Maga ez a hdd az első perctől kezdve új korától számomra egy kicsit hangos kattog csörög zörög működés közben , kb 2.5-3 éves .Kezd haldokolni ? A Windows 10 frissítette magát kb 2 héten belül , előfordulhat hogy ott a hiba ? Ezen a hdd-n csak adatok zenék filmek vannak . Köszönöm a segítséget előre is .Üdv

Új hozzászólás Aktív témák