- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Mi lehet a gond , teendő ? Adott egy 1 tb as Wd caviar blue hdd , kb 2 hete az a jelenség hogy nem látja a Windows a hdd lévő adatokat , vagy csak bizonyos mappák jelennek meg tartalom nélkül .Gép újra indítása után észhez tér , egyszer volt olyan hogy zene hallgatás közben elvesztette a hdd lévő adatokat és megalt a zene lejátszó .Ha az adatok nem is láthatók a gépkezelő látja a hdd-t és rendesen írja hogy mennyi a szabad hely .Maga a hdd mindig látható Windows és BIOS alól is .A rendszer Ssd-n van .A hd sentinel szerint a hd 100/100% os .Hd sentinellel lefutattam a hdd frissítését nem talált hibát , majd az adatokat sikeresen egy külső hdd re tettem és lefutattam a hdd inicializalasat nem talált hibát .Cseréltem sata kábelt és az alaplap másik sata csatlakozojara is radugtam .Hiba fenn all továbbra is .Haza érek meg a hdd regenerator progit megpróbálom .Maga ez a hdd az első perctől kezdve új korától számomra egy kicsit hangos kattog csörög zörög működés közben , kb 2.5-3 éves .Kezd haldokolni ? A Windows 10 frissítette magát kb 2 héten belül , előfordulhat hogy ott a hiba ? Ezen a hdd-n csak adatok zenék filmek vannak . Köszönöm a segítséget előre is .Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest