- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgó Ceruza
újonc
Járt-e így valaki LG External HXD5 külső winchesterrel?
Én szaküzletben vásároltam ezt az LG márkát régebben. Sajnos kb. egy év múlva egy 1 TB-os a PC-hez csatlakozás után csak kattogott, több gép sem érzékelte és érzékeli meghajtóként. A rajta lévő nem kevés adatot hogyan és miből tudom visszaszerezni? Az utána vásárolt 500GB-os készüléknél pedig szó szerint eltűntek az előtte rámásolt adatok. Nem merek rá semmit sem átmásolni, vagy áthelyezni, "mert köddé válik". Sőt, itt előfordult olyan, hogy csak akkor volt hajlandó működni, ha formattálom, mert a PC kiírta, hogy tele van, vagy üres? , ismeretlen fájlformátum, az eszközön lévő adatokat nem lehetett megnyitni. Így itt is adatok távoztak az örök vadászmezőkre. Formattálás után a gép is érzékelte meghajtóként. "Megjavult"? Jó lenne adatmentést végrehajtatni adatmentő céggel, az 1 TB-os merevlemez esetében, de nagyon sokba kerülne és lehet, hogy nem lenne értelme. A hibákat nem hiszem, hogy a készülékhez mellékelt segédprogram vagy driverszoftver hiánya okozta, vagy okozhatta, a termékek dobozaiban nem volt emlékeim szerint, az eladó csak az USB-s Y kábelt mutatta nekem. A merevlemezek USB-s mivoltára tekintettel a PC-k plug und play felismerik. Mindig azt ajánlják, hogy fontos adatainkat lehetőleg külső meghajtókon tároljuk, készítsünk biztonsági másolatot külső meghajtókra. Vásároltam egy 64 GB-os pendrive-ot. Működik hibátlanul. A csomagolása hátulján szerepelt az , hogy a készüléken tárolt adatok "meghibásodása" miatt (tehát, adatvesztés esetén) semmilyen felelősséget nem vállalnak! De legyünk "nyugodtak, hogy adataink megbízható helyen, külső tárolókon "biztonságban" vannak!
.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.