Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Remélem, hogy néhány napig nem érkezik válasz a kérdésemre, azaz hogy minden kedves fórumtársam belevetette magát a Karácsonyba és nem is gondol merevlemezekre, ssd-re.
Nekem viszont most bejött egy családi ügy, egy igen nehezen reprodukálható Windows rendszerről nem tudok másolatot készíteni, márpedig valami gond lesz az SSD-vel.
Használat közben, tulképp pár perc remek működés után lefagy a gép. Cseréltem memóriát, azonos alaplapot, tápot, kábelt, de ugyanaz. No akkor nyomattam rá egy (pendrive-ról futó) stressz tesztet, bár nem vagyok tisztában azzal, hogy SSD érában is érnek-e valamit ezek a HDD-re kitalált szintetikus tesztek. Hát ez már mutatott rossz részeket.
Innentől próbáltam lemásolni. Imidzset tömörítve, aztán tömörítés nélkül mert az csak negyed óra. De annyit sem bírt ki. Aztán átvittem másik gépre, USB-vel csatolva, ott sem fut végig. Cirka 10 perc után I/O error, meg CRC hiba, ilyeneket ír ki, és a Macrium leáll.
Lehet valahogy generálozni egy SSD-t?
Legalább annyi időre, hogy lemásoljam a rendszert!
;-)Persze, próbáltam Chkdsk :betű /R paranccsal, jó ideig ez is elmegy, aztán meg azt mondja nincs elég hely egy hiba kijavításához. És tényleg, amikor megállás után az intézőben ránézek, csak a betűjel van, de a a fájlokat már nem tudja mutatni.
:-(Előre is köszönök minden segítséget!
Ha pedig netán bejgli evés közben is hozzá tudna szólni, hát külön hálás lennék!!!Hejj, én sem így terveztem a Dec.23. estémet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó Kingston KC600 256GB mSATA.
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest