- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
greyhound
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 250 gigás Samsung SATA2 vinyóm, 3 partícióra osztva. A problémám vele annyi, hogy az első partíció pár perces olvasása teljesen lefagyasztja a gépet, az XP is vagy bootol róla, vagy nem. Most egy tartalék vinyóról bootolva működik a gép, és a nagy vinyó két partíciója tökéletesen használható, az első viszont ugyanúgy fagyaszt.
Próbáltam újraparticionálni az egészet, töröltem az 50-100-100 gigás partíciókat és egy darab partíciónak állítottam be a vinyót, úgy is szar. Utána mondjuk 30-110-110 felosztást csináltam, és akkor is a 30-as használhatatlan, a két 110-es viszont kifogástalan.
Mit tehetek? HD sentinelt javasoltak valahol, de az hibátlannak mutatja a vinyót, a sima scandisk pedig ugyanúgy kifagy a partíción. A vinyó különben 1 éves, újonnan vettem tavaly karácsonykor, úgyhogy pont most telt le a gari (a jó k*** annyát)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest