- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
A következő problémám van. Adott egy laptop amiben kicseréltem a HDD-t SSD-re. A HDD ( WD blue) most egy külső házban USB 3.0-án lóg a notin folyamatosan. Szökőévben egyszer rájuk szoktam nézni HDD sentinel-lel és meglepődve tapasztaltam, hogy a külső HDD összes indulás/leállás száma jelenleg ( egy év után) 24. 800. (Amúgy 100/100 minden) Míg a másik külső vinyómé ami van vagy 5 éves mindössze 2000.
Kicseréltem a vinyókat a rack-be, hogy kiszűrjem hátha azzal van gond de nem. A másik rack-ben másik, USB-n is pörög a számláló.
Azt kiderítettem, hogy a szám akkor kezd el pörögni amikor nem nyúlok a géphez és kikapcsol a monitorja. 5 perc után kb 30.-at ugrik a számláló. Az eszközkezelőben és az energiagazdálkodási beállításoknál is kilőttem, hogy az USB-t energiatakarékossági okokból lekapcsolja.A kérdésem csupán az, hogy annak ellenére, hogy használatban hibát nem tapasztalok a vinyó mindenképpen hibás ugye? Szóval érdemes lenne gariztatnom hátha egyszer összecsuklik a rajta lévő adataimmal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPad topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest