Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, de nem nem találtam témájában illetékesebb topikot. Ha mégis van, irányítsatok oda légyszives! Köszönöm!
Kb másfél éve vettem egy 2TB-os Hitachi HDD-t ami 7 napnyi használat/adatfeltöltés után már produkált "érdekességeket", de akkor nem hülye fejjel nem küldtem vissza gariztatni. Időközben alig haszálat mellett (a HDSentinel alapján 77 nap) apránként romlott a kondíciója keveset ami még szintén nem volt zavaró, de múlt pénteken hirtelen 50% körülire esett és a S.M.A.R.T. táblában is durván megugrott az olvasási hibák száma. Most vissza akartam küldeni gariztatni, de mint kiderült a cég kivonult a magyar piacról (gugli segítségével kiderítettem, hogy több vevő is panasszal élt ellenük) tehát nincs kivel javíttatni, nincs kit feljelenteni/felelősségre vonni. A régi honlapjukon az olvasható, hogy "Az üzemeltető az esetlegesen nyitvamaradt ügyleteket, garanciális problémákat kezeli.", de pl a Homáros cikk alapján gyanítom, hogyha elküldöm nekik (szerintem valamelyik környező országba), abból többet se winchestert, se pénzt nem látok szóval ez felejtős.
Mit lehet ilyenkor tenni? Érdemes a gyártóval felvenni a kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest