- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Február elején bedöglött a gépem egyik bekapcsolás után a másikra, alig bírtam újraéleszteni (BSOD rendszeresen a windows betöltő képernyőn, alig bírtam újratelepíteni), de most ötlött fel bennem a gondolat, hogy lehet a HDD volt az okozója.
Érdeklődni szeretnék, hogy a S.M.A.R.T. alapján mit tudtok megmondani róla (Notebook hdd)
Még van rá fél hó gari (egész gépre), és azért érdeklődnék, hogy garanciába cserélhető-e már ebben az állapotban, ha valóban ez a baja, vagy csak szimplán behülyült a Win még annó? Mert csak a Win7 nem akart felmenni rá utána, az XP kényelmesen felment, onnét leformáztam, feltettem Win7-et, tegnap előtt újratelepítettem, és kutya baja van most meg.Vagy használjam ameddig megy, és ha behal akkor cseréljem, és maradjon adattárolós vinyó?
Ja igen, a kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest