- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
kekkec #14610 üzenetére
Lehet nem jó a tippem, mert tényleg csak tipp. Volt nekem is ASRock alaplapom, amiben I865-ös Chip volt. Az is produkált olyant, hogy pl nem volt hajlandó elindulni, csak ha lehúztam és visszadugtam a wigyó táp és adatkábelét. Valószínüleg a kezdetleges SATA vezérlő miatt, mert az PATA winyóval ment. Viszont hajlamos volt rá, hogy bármikor belassuljon. Meg nem szokott fagyni, de pl az egér is akadozva mozgott és ha ilyenkor ráengedtem egy Everest memória sebességmérést, rosszabb értékeket produkált, mint egy öreg P-II-es 233 MHz-es az SC Ramokkal. Viszont ezt a restart megoldotta, de bármikor képes volt előjönni. Gariba cserélték és az új lapnál már csak a winyó lehuzigálás maradt meg. Ebben a gépben is egy 3 GHz-es Prescott P-IV proci volt, de nem hinném, hogy ez okozta volna a gondot. inkább a Chip gyengesége, így nálad is alaplap gyanús a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 840 Evo , 850 Evo , 860 Evo 512GB 2,5" Sata SSD
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest