- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok
Akadt egy-két gondom.
Történt hogy szerdána fürdőbe kiégett a lámpa és lecsapta a biztosítékot, gépem közben ment. Utána kíváncsiságból bekapcsolatam a HD Sentinelt, félvén attól hogy lehet történt valami gond. A HD200HJ vinyümnál fogadott egy 1 gyenge szektor ami mára 2-re emelkedett, nem tudom hogy fentebb említett dologgal összefüggésben van-e, de sajnos a dolog adott, garancia az Aquaba szól körülbelül december elejéig, megkérdezném hogy ez egyre többre fog emelkedni?Gépen semmit nemv ettem észre, egy fura dolog volt ami abban muutatkozott meg, hogy a rendszerbetöltésnél egyszer az történt hogy csak "homokórázott" a vista és annyit írt hogy az asztal betöltése, de nem igazán ment tovább aztán újraindítottam és jó lett, mást még nem vettem észre.És akkor a képek ami alapján hátha tudtok valami kézzelfoghatót mondani:
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest