Hirdetés
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Előbbre már írtam a hibáról, röviden: Rendeltem egy Samsung mobilvinyót, 400Gb-ost. HD Sentinel szerint 96%-os a kondíciója, 4 szektorhiba van rajta.
Kérdeztem az Iponosokat, küldjem be garifutárral. Ha fizikai szektorhiba, akkor csere. Ha logikai, akkor nem cserélik. Low level format+ Esstool használatát említette az Iponos fórumtárs, hogy utána elválik, fizikai, vagy logikai szektorhiba.
Ezt meg tudom csinálni én is, ezért kár beküldeni..... Csak kissé meglepődtem. Azt hittem a LLF régi, döglödő winyóknál használatos....
Neki merjek állni egy 10 órát sem ment winyónak LLF-al..?
Vagy van másik lehetőség kizárni a logikai szektorhibát?Az az igazság, hogy külső keretben, USB-s rack-ben kezdtem próbálgatni a winyót. Valószínűleg kevés volt az USb-ről az áram, mert másoláskor befagyott....Ezután SATA kábelre tettem, nem nyaggattam.
Lehet ekkor csináltam a szektorhibákat??
Ez lehet csak logikai hiba, ugye?
Bocs a láma kérdésekért, egyrészt nem akarok hülyeséget csinálni a winyóval, másrészt nem akarom fölöslegesen beküldeni a winyót, pláne ha nincs baja.
Szerk:
Huh, itt valami gond lesz. A mobilvinyóról belső sata kábelen másoltam át az asztali vinyóra...aztán hirtelen kékhalál, újraindulás. (Vista alatt nem láttam soha) Befejeztem a másolást, aztán összehasonlítottam a mobilvinyón, és a másikon lévő mappát. Mobilvinyóról három fájl eltűnt! Másoltam, nem áthelyeztem. Lemezkezelésnél megnéztem, kétfele osztottam, és két elsődleges partíció van rajta. (Szerintem egyet csináltam..
). Most partíciókat leszedtem, egyben van a 400Gb üresen. Egyenlőre a windows lemezellenőrzését futtatom, teljes ellenőrzéssel, amikor hibás szektorokat is keres. Egy darabig eltart..... Utána mit csináljak, van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- World of Warships
- Nintendo Switch 2
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Most partíciókat leszedtem, egyben van a 400Gb üresen. Egyenlőre a windows lemezellenőrzését futtatom, teljes ellenőrzéssel, amikor hibás szektorokat is keres. Egy darabig eltart..... Utána mit csináljak, van ötletetek?