Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m0rd0k

senior tag

Sziasztok!

Haveromnak van egy Asus P4V8X-X alaplapja,benne egy 80 gigás IDE winyóval,eddig rendben is van,viszont vett egy Satás 160 gigás WD winyót,beletettem neki és bootképernyő után jön egy hibaüzenet: Hardware initiate failed.Please check device. The bios does not be installed. Press <g> to continue

Aztán ugye nyomtam egy g-t bejött az XP (sp2),felismerte hogy raid controller xxxx aztán irja hogy inditsam ujra a gépet mert akkor lessz tuti jó,megtettem,és azt irja hogy az eszközhöz nem lehet hozzáférni,tehát nem is nagyon látta magát a winyót. Hazahoztam bekötöttem a gépembe,felismerte,particionáltam neki.Visszaviszem a tulajnak gondoltam hátha mostmár jó lesz,megint ugyanaz a hiba,mit kellene állitanom,gondolom biosba,de nagyon nem találtam semmit amit tudnék állitani és jó lenne,max raid es dolgot de az is itthon jutott eszembe. Esetleg még olyat mondtak hogy van valami pöcök a Satás winyókon hogy sata nak vagy sata2 nek ismerje fel,hasonlóan mint jumperelés az ide winyóknál,nemnagyon találtam semmi ilyesmit meg hülyeségnek is találtam.

Mi lehet a gond? Köszi szépen.

Új hozzászólás Aktív témák