- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
m0rd0k #53483 üzenetére
Megeshet igen, de alig fogsz rá találni embert. Kérdés meg akarod-e javíttatni. HDD javítást általában kizárólag az adatok megmentése miatt csinálnak. Adatmentés új winyóra, majd a régi mehet a kukába, mert nem garantált, hogy hosszútávon működőképes lesz. Itt van egy pár telefonszám a Kürt Kft-n kívül. [link]
-
Diák66
őstag
-
whisperity
tag
-
liksoft
nagyúr
válasz
m0rd0k #15214 üzenetére
Így igaz. Csakhogy ott az öntvényhez a házat csavarral rögzíted, majd utána teszed fel a csatlakozókat.
Itt a csatlakozók a helyükön, és a drive alatt nem lehet látni, az elektronika esetleg a házhoz ér-e? Vagyis földzárlatot okozhat egy ilyen elhelyezés. Nem törvényszerű, de szigetelőlap használata nélkül ezt így TILOS!
-
liksoft
nagyúr
válasz
m0rd0k #15207 üzenetére
Lehet, hogy igazad van, de azt csalással NEM lehet bizonyítani. Ebbe NEM kapsz segítséget szakembertől.
Egyébként meg hogyan jutott eszedbe, hogy a fémházra tedd elektronikával a bekötött drive-ot? Még ha nincs is áram alatt, ez szakember számára jelzés értékű, hogy túlzottan nem vigyázol a termékekre! Ilyen kép után ne is reménykedj abbn, hogy garanciában cserélik. Pláne nem olyan külsérelmi nyommal, melynél a garit Nekik kell lenyelni.
-
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #15205 üzenetére
Egy tipus szám kifejezetten hasznos lenne.
Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #15200 üzenetére
Rossz helyen vásárolsz, vagy valóban törött.
El fognak utasitani sérült vinyóként.
Megjegyzem, egy hibás tápcsati mindent /bármit/ okozhat.Szerintem...
Tudom nem vigasztal, de ezért nem veszek semmit a neten, 15 év netezés ellenére sem.
Azt is tudom, hogy a "vidéknek" ez egy nagy előny. Kattint és másnap ott van.
De ha 3 évente egy ilyen becsuszik már nem éri meg. -
Imco
őstag
válasz
m0rd0k #10423 üzenetére
A via chip a hibás. Ha beirod itt a keresőbe hogy asrock /ua a vt8237 van benne/ akkor találsz pár hsz-t a nevemmel amiben taglalom. A lényeg, hogy nem fog sikerülni stabil müködésre birni sehogy. Egyébként nem hülyeség a sata I-II jumper, bár már ez szoftveresen megy sok helyen. Ez a problémád oka, de mint irtam nekem nem sikerült sehogy sem stabilizálni. Ezért 3 nap xivás után vettem egy IDE vinyót a sata helyett. Igy jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest