Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jerome
csendes tag
Sziasztok!
Már többször írtam itt a problémámról, segítettetek is amit köszönök de megoldásom még mindig nincs. Eddig windows 7 x64 el probálkoztam, de most feltettem a 32bites verziót, és ugyanaz a tapasztalat mint eddig.
Tehát: friss windows 7 x86 minden update fennt, directx frissitve a leirtak szerint, ac3 beállítva, mphc stb stb minden ahogy le van írva.
A probléma mindig picit (bizonyos időközönként pl.:30mp-enként) megugrik a kép, nem folyamatos a lejátszás.
Valakinél probálkozott az ac3 kodek ki/be kapcsolgatásával de nekem nem segít.
Crossfire ki/be kapcsolás semmit nem befolyásol.
A hardverem allul láthatjátok. AMD
Mértem a gép leterheltségét több 1080p-s film (filmeimmel biztos nincs gond) lejátszásánál.
processzorok: 20% GPU: 28% (945Mhz ből csak 400Mhz n megy) meg sem kottyan neki.
Tehát abszolut nincs kihasználva a rendszer.Valamint ha a javasolt EFR egyéni beállításra teszem a kép éleli vonalai közelről nézve elmosodottak, mintha valamilyen szűrő lenne bekacsolva ami összemossa az éleket.
A tökéletes képet wmr9 renderlessben kapom meg. De mindegyik beállításnál ugrik a kép. Bár a WMR9 jobban terheli a gépet.Videokártyán be van kapcsolva a kodolas segités, az ITC processing meg megint csak ront a képminőségen.
MPHC ben film közben az eszköz lejátszási grafikonjat megjelenitve, egyeneletes recés grafikont látok közben az akadásoknal kétszer akkora kiugrásokat.
Amit nem értek hogy a "clock"-ot 100-101% ra jelniti meg az emlitett 20-28% leterhelétség mellett.Na röviden ennyi megint. minimális leterheltség mellett akadó filmek.
üdv
köszi ha elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Futás, futópályák
- Milyen házat vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával