- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
RetepNyaraB #5230 üzenetére
akkora képernyőn nem lehet látni a pixel hibákat. de a tv az más dolog . Ott már elvérzik a hbo.
-
mobilizmo
addikt
válasz
RetepNyaraB #5202 üzenetére
Minél nagyobb kijelzőn nézed közelről annál jobban látszanak a hibák. Ebből a szempontból egy telefon azért nem feltétlen összehasonlítási alap. Egyébként tv-n egyértelműen szar, agyon tömörített volt a kép. Különösen a sötét homgén részeknél látni a kockásodást.
-
iceQ!
addikt
válasz
RetepNyaraB #5133 üzenetére
Gazdasági szempontból nagyon jó megoldás,viszont kényelmiből nem. Biztos, hogy nem dugdosom mindennap a laptopot a tv-re. Bár a Mini Pc nem hülyeség, van is itthon 1
Ettől függetlenül a Media Box még nekem mindig jobb/kényesebb megoldás.
-
fokukac
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #5100 üzenetére
Nekem legalább egy hónapja nem működik. De nem csak androidon, hanem iOS-en sem.
Üres a listám, ami mutatná, hogy mit nézek, és mit tudok folytatni... Szánalmas.Ráadásul szintén heteken át azt csinálta, hogy kihagyott részeket... A 11. rész után berakta a 13.-at... De közben a Chromecast azt mutatta, hogy a 12.-et játssza...
Szerencsére ezt 1-2 hete abba hagyta... -
bl4ze
veterán
válasz
RetepNyaraB #5100 üzenetére
Samsung tv-n is el-el tűnik. Eléggé dadog az alkalmazás napok óta, 1 hete kb....
-
EmThor
addikt
válasz
RetepNyaraB #5060 üzenetére
Nálam is kuka, hiába rakok be valamit a megnézendők közé, nem jegyzi meg, előzmény sincs.
-
norrberth
addikt
válasz
RetepNyaraB #5011 üzenetére
-
totron
addikt
válasz
RetepNyaraB #4987 üzenetére
Nincs igényem a tumultusos tartalmakra, így a 360-ra lassulásban sem lehet tapasztalatom, bár meredek tényleg. Ami zavaró, hogy nagyon nagy erőforrást megzabál, le kell venni a felbontást addonnal, hogy ne a visító CPU-venti legyen az állandó aláfestés. Az appok kevesebbet zabálnak? Már ha ez összevethető. Nem natívkodom, nem tudom. A minőség hogy lehet gyengébb? Ha kivesszük az egyenletből az adaptív bitráta-beeséseket. Ugyanazon felbontásszámok alatt más és más jelenik meg?
-
totron
addikt
válasz
RetepNyaraB #4985 üzenetére
Először nekem is fura volt nagyon a böngészős. Mára beletörődtem. Kivéve abba, hogy igénylem a sok kapcsolót. Azok nélkül ugye nincs élet.
A szavakat ismerem, a konkrétumokat még mindig nem tudom, hogy őt mi zavarja a webben. -
totron
addikt
válasz
RetepNyaraB #4974 üzenetére
Mit rejtenek a retek és orbitális szavak, miket kifogásolsz?
-
EmThor
addikt
válasz
RetepNyaraB #4974 üzenetére
Xboxon próbáltam régió váltással megvenni az ingyenes USA HBO appot, sikerült is, el is indult de nem lehet bejelentkezni itthonról.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #2882 üzenetére
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2882 üzenetére
Ár érték arányban azt mondom, hogy nem a világvége és a minőség se vészes. Sok más szarért többet elkérnek. Bár tény... ha nem virítanak valami új sorozatokat, akkor előbb utóbb uncsi lesz a kínálat.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #2861 üzenetére
Az edge mint böngèszőt , inkább hanyagolni kellene!
Az ms verte a mellét ,hogy micsoda fantasztikus dolgot alkottak, aztán most egész véletlenül már chrome motort rakna alá. Vicc
(persze ez nem zárja ki ,hogy most ebben a percben jobb ,mint egy másik)
-
Luissimo
veterán
válasz
RetepNyaraB #2748 üzenetére
Ízlések és pofonok ugyebár.
Ez egy évadbevezető rész volt, látszik, hogy nem pont ott folytatták, ahol az előzőt abbahagyták.
Ez inkább arra volt jó, hogy megteremtsék a későbbi részek történetének kereteit, hiszem a cselekmény több szálon fut tovább.
lerakták -ugymond- a sakktábla bábuit, indulhat a játszma.
(azt az ismert poént nem sütöm el, hogy a forgatáson néhány jelenetnél részt vett Lucas is, mert nyilván nem kell a kezenyomát keresni a filmen, de lehet, hogy lesz néhány segitő megjegyzése, amit nem is tudunk, de biztosan nem ront majd a koncepción.Szóval visszatérve az első mondatomra, ki hogy érzi, mekkora elvárással ült neki, szerintem abszolut nem volt gáz az évad felvezetése.
SŐT,
Nagyon tudták, hogy hol kell abbahagyni, eléggé sikerült fennhagyni a hangsúlyt az utolsó néhány másodperccel. (Vajon mi lesz most, hogyan tovább, abban a két nézésben minden bennevolt, az volt az epizód csúcspontja.
természetesen szerintem...A képminőség az egy másik kérdés, de lehet, hogy egyszerűen nagyon sokan lógtak abban az időszakban a csatornán.
várjuk ki a továbbiakat. -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #2748 üzenetére
Milyen platformon nézted?
-
Exian
addikt
válasz
RetepNyaraB #2725 üzenetére
PC-n böngészőben a legjobb, én is azzal nézem, szintén sokszor projektorral.
-
azbest
félisten
válasz
RetepNyaraB #2725 üzenetére
első 30 nap ingyenes, ha még nem voltál regisztrálva, fizetési adatokat meg kell adni. Következő hónaptól vonja le, ha addig le nem mondod. Ha rögtön lemondod, akkor is végig tart a 30 nap.
Ránézésre megvan a fullhd pécés böngészőben (az újabbak már fullhd-ban vannak fenn, korábbiak 720p-ben, de van ami gyengébb, általánosságban nem csak GoT-ra értem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest