Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BBéci

legenda

válasz tboy93 #87148 üzenetére

A tapasztalt negatívumok oka, hogy Serie 2 a gép, tehát belépő kategóriás. Ha minőséget akarsz, kettővel, de inkább hárommal feljebb keresgélj a Bosch palettán!

• BB9000

senior tag

válasz tboy93 #87148 üzenetére

Az én tapasztalataim ugyanezzel a géppel: Egy kb 8 éves Gorenje mosogatógépet váltott, amit a MM outletben vettem 75K-ért. A réginek az adta meg az utolsó lökést, hogy a felső kosár tömítőgyűrűi elhasználódtak, emiatt nem volt elegendő nyomás a mosogatókarokban. Más bajai is voltak már, úgyhogy érett a csere.
    Az új Bosch mosogatási minősége sokkal jobb! Az öblítő és sóadagolás mértékét minimumra vettem. Az evőeszközfiók nagyon tetszik, a pakolhátósága nagyon jó. Sok fér bele, de még ígyis havi 20-22 program lemegy. Jó, hogy a HomeConnect-ben havi bontásban látom, hogy mennyi ciklus ment le. Azt is szeretem benne, hogy bekapcsoláskor az utoljára lefutott program egy gombbal újra elindítható. A Gorenje-ben a programválasztót minden bekapcsoláskor ötször meg kellett nyomni, mert mindig az ECO programra állt rá.
    A beüzemelése nekem is eltartott pár óráig. Főként az ajtón lévő bútorlap pontos illesztése miatt, ami csak harmadikra lett tökéletes. Nekem is ugyanaz ment rá, ami az előzőn volt. Mérete stimmelt, mivel a szélesség minden mosogatógépnél azonos. A felszerelési magasság pedig nagyon tág határok közt változtatható.
    Nagy előny, hogy melegvízre is lehet kötni (max 60 fokosra) A HomeConnect-ben ezt is be kell állítani. Nálam a vízszerelő véletlenül /simán figyelmetlenségből/ a meleg vízre tette a mosogatógép kiállását és így a mosogatógép a melegvízről üzemel. Lehet, hogy ez a melegvízre kötés összefügg az üvegpoharak opálosodásával is, amit eddig mindhárom korábbi gépnél tapasztaltam. Ezzel az újjal semmi ilyen gond nincs!

Új hozzászólás Aktív témák