-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Vérboci #93589 üzenetére
Miért Whirlpoolt? Jók a mosogatógépeik? Ritkán hallom dicsérni ezt a márkát, de ezek szerint valamiben csak jók (a mikrón kívül)
Más: tegnap voltunk helyi üzletekben (Euronics, Expert) házratási gépet nézni intézménynek. Pályázati pénz, stb. lényeg, hogy átutalással menne a fizetés (szerintem ez intézményeknél eléggé általános). Semmi bonyodalomra nem számítottunk, mivel az intézmény is állami, a boltok is nagy nevek. Ehhez képest:
Expert: hát ilyet nem szoktunk, bár megoldható, de előleget kell fizetni. OK, mennyit? Hát 10%, de inkább az egészet. És csak utána lehet elvinni a gépet.
Euronics: hát ilyet itt nem szoktak, bár elvileg lehet, de az elmúlt évben 2 alkalommal volt erre példa. Jelezni kell a központnak, ők generálnak valamit (?), majd utána mehet az átutalás, ha megkapják rá az engedélyt. Ennek az átfutási ideje 2 hónap
Én azt gondoltam, az életbenmaradásért küzdenek ezek az üzletek (vevőt szinte soha nem látok bennük, én is csak akkor megyek be, ha valami kiállított darabot meg akarok nézni, hogy aztán neten olcsóbban megrendelhessem), de úgy tűnik, nem annyira kell nekik a forgalom. Így nyilván marad az Expert.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest