Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• st6969

őstag

válasz Vérboci #93589 üzenetére

Miért Whirlpoolt? Jók a mosogatógépeik? Ritkán hallom dicsérni ezt a márkát, de ezek szerint valamiben csak jók (a mikrón kívül) :))

Más: tegnap voltunk helyi üzletekben (Euronics, Expert) házratási gépet nézni intézménynek. Pályázati pénz, stb. lényeg, hogy átutalással menne a fizetés (szerintem ez intézményeknél eléggé általános). Semmi bonyodalomra nem számítottunk, mivel az intézmény is állami, a boltok is nagy nevek. Ehhez képest:
    Expert: hát ilyet nem szoktunk, bár megoldható, de előleget kell fizetni. OK, mennyit? Hát 10%, de inkább az egészet. És csak utána lehet elvinni a gépet.
    Euronics: hát ilyet itt nem szoktak, bár elvileg lehet, de az elmúlt évben 2 alkalommal volt erre példa. Jelezni kell a központnak, ők generálnak valamit (?), majd utána mehet az átutalás, ha megkapják rá az engedélyt. Ennek az átfutási ideje 2 hónap :Y :DDD
    Én azt gondoltam, az életbenmaradásért küzdenek ezek az üzletek (vevőt szinte soha nem látok bennük, én is csak akkor megyek be, ha valami kiállított darabot meg akarok nézni, hogy aztán neten olcsóbban megrendelhessem), de úgy tűnik, nem annyira kell nekik a forgalom. Így nyilván marad az Expert.

Új hozzászólás Aktív témák