Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelna91

senior tag

válasz Jazz #93207 üzenetére

Ez az. Számomra ez volt a tökéletes mikró. Inverter, 900W. Ráadásul van benne egy ilyen "turbo boost" funkció, miszerint az első kb. ~15 másodpercben 1150W-ra tolja fel a teljesítményt. Ez pont arra nagyon jó, hogy ha rá akarsz melegíteni egy teára, akkor ez a 15 mp kb. elég is lesz. De bármi más melegítésénél is nagyon jól tud jönni, ha először megbikázod. Én gyakran melegítek úgy pl. fagyasztott ételt, hogy berakom fél-egy percre maxon, majd utána egy hosszú, alacsony fokozatú melegítésre állítom.

Emellett tekerős, vagyis könnyen, gyorsan állítható le-föl menet közben is. És nekem fontos szempont volt az is, hogy ne nyitógombos legyen, mert annak semmi értelme, hogy két akciót csinálok a nyitáshoz. Ezt csak fel kell rántani.

Plusz jó, hogy adnak hozzá egy nagyon hasznos kis "crisp" tálcát. Ezt sima mikrózásnál vagy kombinál tudod használni. A mikrohullámok felhevítik, és alulról megpirítja az ételt. Én többnyire pizzát melegítettem vele kombi módban. A mikrohullám jól átmelegíti a szeletet, a grill felülről kicsit rápirít, a crisp tálca pedig az alját újra ropogóssá teszi. Olyan, vagy jobb eredményt értem el vele, mintha sütőben, pizzakövön melegítettem volna, csak éppen megspóroltam azt a 20-30 perc előmelegítést, a konyha befűtését és azt a ~kilowattóra áramot. Ez a crisp tálca és az inverter az utóbbi pár év legnagyobb újítása a mikrók világában szerintem, és mindkettőt ez a kis mikró hozta el nekem.

Új hozzászólás Aktív témák