Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nandinho1334

csendes tag

Sziasztok,

Pár napja behalt a Beko WMY 71033 PTLMB3 mosógépem, jelentem pár hónap híján 9 évet bírt. Viszont új mosógép kell, most már 2 gyerekkel, visszaolvastam és 9 kg-os, 1400-as fordulatos és <=72dB modelleket kerestem, A-energiahatékonysággal. Az alábbiak maradtak versenyben, kérem segítsetek dönteni:

BOSCH WGG244Z4BY – szállítással ~170k Alzáról. 10 év motor garancia (bár gondolom nem az fog tönkremenni), ami tetszik: 70dB, többlet víz, aquastop, újratöltés funkció, rendszeresen kimarad valami, de nem létszükséglet.
    SAMSUNG WW90CGC04DAELE – 20 év motor garancia, 72dB. Wifis, letölthető programokkal. A gép benne van a Samsung Készülékváltási programban, ami szerint a régi készülékért cserébe 30k kedvezmény jár, illetve még kuponkód is van rá, így már hihetetlen számomra de így ingyen szállítással ~119k lenne. Gyémánt alakú dob borításnak van értelme?

Mindkettőnek rengeteg funkció, különböző parasztvakító nevekkel, nem tudom mennyire megalapozottak. A Bosch 6,5 kilóval nehezebb, ez utalhat a jobb anyaghasználatra? Bármit lehet tudni a javíthatóságukról, típushibákról, érdemes plusz garanciát intézni?

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák