Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
(#53663) peppe79 és (#53664) Digitalpimp:
Nagyon köszönöm a türelmes és segítőkész válaszokat!
Ahogy megírtam a hozzászólásomat annyira felhúztam magam mindenen, hogy dühből nekiálltam és meg is csináltam (majdnem) mindent. Az eredményeket megosztom, ha van még jótanácsotok akkor szívesen veszem ha még van hozzáfűzni valótok.A konyha este 7 körül még így nézett ki:

Cirka másfél óra múlva már nagyjából minden a helyére került, a programokat böngésztük édesanyámmal. Most már lassan kész az első mosogatás.
Na most az elhelyezés és a környezet több kérdést is felvet, ezért hadd kezdjem egy kis magyarázkodással:
-A mosogatógépet édesanyámnak vettem születésnapjára. Megérdemli mert sokat fős/mos/takarít a családra, de ahogy korábban is írtam, sosem volt a családban mosogatógépünk és baráti körben is csak keveseknek. Ezért volt nehéz számunkra a beszerelés/üzembe helyezés pedig bátyám és édesapám is a rendelkezésünkre álltak.
-A gép mellett van egy "lyuk". És igen, tudom, hogy nem szabad, hogy legyen. De így azon az oldalon végig van már pult, különben a pultsor végén a sarokban lenne ennyi hely ami a tárgyak lepotyogása miatt nem lenne szerencsés. Előre fogok tenni egy takarólécet bútorlapból és majd nem lesz lyuk, de ez ma már nem fért bele.
-A kék fóliát ezért sem szedtem le az ajtóról. Lesz még ott holnap egy kis matatás, nehogy sérüljön, egyelőre fent hagytam.
-A pult lapot ma vettük rá. Mert fehér lett volna de az csúnya volt mert már igencsak el volt használódva.
-Látszik, hogy ez a pult nem harmonizál tulságosan a környezettel. Ez egy ideiglenes megoldás most. A fehér konyhabútorokon látszik, hogy ezek 30+ évesek. Cserélve lesznek, de valószínűleg csak jövőre. A konyhát szépen lassan újítgatjuk, tavalyelőtt konyhai robotgépet, darálókat, páraelszívót és apróságokat, tavaly új légkeveréses sütőt, idén a mosogatógépet vettem (vettünk). Új hűtő is került be az elmúlt 1-2 évben.
Szóval a konyha még lehet, hogy csúnya, de szép lassan alakul azért.
-A pultok találkozását tervezem még kiszilózni, hogy a víztől óvjuk az új pultlapot és a mosogatógépet. Hátra teszünk majd vízzárót is.
-Mondjuk a sziló a meglévő fehér bútorokon már nem fog segíteni, mert azok korábban nem voltak szigetelve, mára megduzzadtak és elfeketedett az oldaluk. Cserélve lesz de sajnos nem most.Ma volt nálunk egy ügyes ember, nem ezért jött de adott pár tanácsot: Azt mondta, hogy fater készítsen hátra egy lécet és dübellel fúrjuk be a falba a mosogatógépet.
Igazából én most is stabilnak gondolom. Szerintetek szükség van erre? A pultok stabilaknak tűnnek mert kimértem pontosan és passszentosan tartják egymást oldalról faltól-falig.
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Autóhifi
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahogy megírtam a hozzászólásomat annyira felhúztam magam mindenen, hogy dühből nekiálltam és meg is csináltam (majdnem) mindent. Az eredményeket megosztom, ha van még jótanácsotok akkor szívesen veszem ha még van hozzáfűzni valótok.