Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LógaGéza

veterán

Megérkezett ma az AEG T6DBG28S szárítógép. A markabolt.hu-tól rendeltem, nagyon pozitív az élmény, hívtak szombat délelőtt, hogy akkor hoznák vasárnap, mikor lenne jó, reggel is hívott a futár, hogy egy óra múlva itt van, valamint még ma délután (!) visszahívtak, hogy minden rendben volt-e, megkaptam-e a garancialevelet, stb. Le a kalappal előttük :R
    Regisztráció is rendben ment, 10 év gari a motorra, +3 év teljes garancia.

A géppel minden rendben, nekem minőséginek tűnik, stabil, nincs rajta semmi sorja, karcolás stb.
    Nagyon halk, menet közben a fürdőszoba melletti szobában is csak minimálisan hallható.
    Két kört már szárított, az első egy szekrényszáraz sima ruhák kimélővel, mikor végzett, szabályosan meglepődtem, hogy mennyi szösz volt a tartályban. A második egy ágyneműszárítás, mosógépből átdobtam, és lehúzás után ~4 órával már húzhattam is vissza az ágyneműt, ez nagyon pozitív élmény volt.

A második körnél már mértem a fogyasztást, ez ugye kondenzációs - invertermotoros gép, itt a grafikon róla, ez 1,75kWh-t jelent, ez olyan 60-70Ft/szárítás, ennyit nekem megér, hogy ne kerülgessem a száradó ruhákat egész nap a házban - ráadásul a sima szárítás kb fele ennyi idő, majd azt is mérek egyet.

Valamint plusz előny, hogy mivel a nappali/hálószobában klímával fűtünk az átmeneti időszakban, a fürdőben egy jól időzített szárítás után nem kell felfűteni külön :)

Röviden eddig csak pozitív élmények, a többit majd az idő megmondja. Remélem nem lesz baj vele.

Új hozzászólás Aktív témák