- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Sinisi #27384 üzenetére
Igazából a szőnyegeket (és most elsősorban a városról beszélek) nem lehet normálisan porszívóval kitakarítani. Mármint: direkt azért választottam rövid műszálas szőnyeget, hogy el tudjam őket kb 2 évente vinni szőnyegmosásra (mélymosásra). Na az a gép kiviszi a retket!
Például rá nem jövök, hogy emberek hogy tartják tisztán a hosszú szálú shaggy-t és társait. És itt nem feltétlen a gyerekről beszélek. Haj és a por olyan szinten beleült nekünk, hogy 3 év után kukázás a rendszeres takarítás, kefélés
ellenére.
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #27384 üzenetére
A robotporszívó remek dolog, nálam is üzemel egy Neato. De a hagyományos porszívót nem váltja ki. Pláne szőnyegen! Csak felületi tisztítást végez. De elég egy sima, normális porzsákos gép a roomba mellé, nem kell elektromos kefe. (Max ha az egész lakást szőnyeg fedi 😉)
Kemény padlón viszont elég a robot, nagyon szépen takarít.
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #27361 üzenetére
Zamiopálma, dracéna, ficus, hibiscus, vitorlavirág. Nálam ezek maradtak meg a sok próbálkozás közül. De az alapokat be kell tartani, különben nem lesz siker. 1, A növénynek való föld! Ezt nem lehet elspórolni. 2, neki megfelelő hely a lakásban 3, helyes öntözés és tápozás 4, párásítás (illetve ne érje huzat, stb de ez már fajta függő) itt egy cikk is a sok közül.
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Sinisi #27355 üzenetére
Utóbbi, én írtam a Zepterről is (előny - hátrány) jók és nagyon kevés áramot fogyasztanak.
Beömlő levegő szűrésére vannak már szűrőfeltétek...
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Sinisi #27351 üzenetére
Most például amikor ennyire erős volt az UV sugárzás a kis köcsög Ózon koncentráció úgy meg indult felfelé, hogy "öröm" volt nézni!
Sajnos a közlekedés a városokban nagyon sok szennyezőt termel, köztük a NOx-et amiből aztán a magas UV-sugárzás ózont csinál 12-15 óra körül.Ha nagyvárosban laksz, akkor érdemes beszerezned valamilyen HEPA-s légtisztítót is + sok gaz. Ne aggódj nálunk is nyitva az ablak főleg este, heti 2 porszívózás...stb
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Sinisi #27351 üzenetére
vesszőparipám hogy falun rosszabb a helyzet, bárhol ahol vegyessel vagy fával fűtenek... télen a kocsit is zárom belső levegő keringetésre.
ami éghető megy a masinába, legyen az tejfölös pohár, autógumi, bútorlap. nem véletlen hogy ez az egyik fő halálok a rákos megbetegedésekben.
-
zsiz
őstag
válasz
Sinisi #24291 üzenetére
Igen, olyan
Hátrafelé nyomja a magasnyomású vízsugarat, így halad előre és egyben nyomja kifelé hátra a szutykot. A konyhából elég nehezen folyik le a mosogatóvíz, gondolom tele van mosószeres, zsíros, stb... lerakódásokkal a cső. Emiatt kellene. A baj az, hogy valóban elég drága. Karcher mosóm van, A legolcsóbb, ami biztos jó hozzá az ugye a Karcher saját csőtisztító toldaléka, 14 ezer forint körüli áron. És ez még csak 7,5m.. ha esetleg azon túl van a dugulás, akkor ezzel még pont semmit nem érek. A 20 méterest már 24 ezer körül adják.
(#24290) pjen: köszi az infót. Igen, sajnos drága. Van 5,5k-ért 10 méteres, ennyiért meg is venném simán. De már ránézésre sem kompatibilis a Karcher mosómmal. Ami tuti jó, annak meg fentebb írtam az árát... A rövidebb is majd' 3x ennyibe kerül.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Sinisi #23980 üzenetére
Na majd akkor fotodokumentáljuk és megosztom.
Itt van egy mester, aki már pár ilyet rendbe rakott (csak saját részre), most beszéltem vele is. Ő is ezt javasolta, szerinte megéri felújítani, mert nagyon jó konstrukció, és innentől több gond nem lehet vele.
Szerk.: most néztem csak a felhasználóneved, így a kávés fórumról neked már nem újdonság a mester.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Sinisi #23978 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ha másról lenne szó, biztosan visszaadnám, de ezt a gépet vadászom fél éve. Még angol gyártmány, nagyon minőségi szerkezet.
Esti rövidzárlatomban nem jutott eszembe, hogy édesapám nem egy konyhai gépet rakott már rendbe, támasztott fel, így reggel vele is értekeztem. Átnézi/cseréli a motoron az ellenállásokat, kondenzátorokat, illetve új szénkeféket tesz bele, szerinte más gondja nemigen lehet a villanymotornak. Illetve ki lesz takarítva teljesen a hajtómű is, új kenést kap, új ékszíjat.
Belevágok, mert ha vissza is adnám, hasonlót keresnék helyette, egy ilyen korú példányból pedig nincs olyan, amire ne férne rá egy generál. És bízom benne, hogy a következő 20-30 évben nem kell új gép után néznem.
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23919 üzenetére
Ez az olcsóbb gépekre jellemző és ott is a normál, 12 terítékes gépeknél fordulhat elő (szimpla fizika). Sajnos ott spórolnak a gyártók, ahol tudnak (vagy akarnak). Csak marketingen nem szoktak takarékoskodni.
Csabroncka
Az aeg ugyan az electrolux prémium brand-je, de már évek óta egyre szarabbak az aeg feliratos gépek is, viszont drágák, éppen ezért nem is ajánlom senkinek. -
Sinisi
senior tag
válasz
Sinisi #23896 üzenetére
Kis 410eft! Megkérik az árát
Amúgy simán lehet, hogy láttam már ilyet (mert a jégkocka gyártó részre emlékszem, még amikor jópár éve felületesen, messziről, diszkréten nézegettem, mert ezek aztán nem igazodnak a pénztárcám vastagságához
) Amelyikkel korábban biztosan találkoztam az a hútőajtók alatti polcszerű fagyasztórészes típus.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sinisi #23874 üzenetére
Nincs külön centri, csak olyan felültöltős "lögybölős" nagy tárcsás gép az elterjedt. Usa, Kanada.
Itt a videó róla -
törölt tag
válasz
Sinisi #23858 üzenetére
Usában inkább a felültöltős(robbanó ) keverőtárcsás mosógépek vannak elterjedve.
Teodor52 Lehet a szerelőd megbízható, csak éppen most talán nem akar ilyen munkát elvállalni, ezért kell több helyről ajánlatokat kérni.
pjen A rozsdásodó felültöltős mind az Indesit családból volt nem(és Whirlpool)? -
nofi
addikt
válasz
Sinisi #23782 üzenetére
Direktmarketinggel értékesítik. Megkeresnek a Lux-tól, időpontot kérnek, házhoz mennek és ott bemutatják mit tud a termék. Szüleimnek van egy kb. 15 éves Lux porszívója (nem kell nagy dologra gondolni, irodafelszámolásból maradt), párszor én is használtam, de semmi különös, ár/érték arányt meg hagyjuk.
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23766 üzenetére
A Lux tudása nincs egyenes arányban az árával. Azt is írhatnám, hogy pofátlanul túl van árazva. A motoros hegerkefével persze sok koszt ki szed a szőnyegből, de semmivel sem többet mint egy Sebo Et-1-es motoros kefével, vagy éppen a Miele a elktromos hegerkefével. Csak amíg a Lux 400-600 ezer forint körül mozog, addig a másik két modell 130 ezer forintért elvihető. Tehát egy laza 400 ezer forinttal van túlárazva.
Aki ilyet vesz, azt bepalizták..
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23687 üzenetére
A babás fórumokon nem rajonganak ezekért a gépekert. Van akinek bejött, de a legtöbben panaszkodnak, hogy nincs elég ereje kiszivni a gyerek orrát. Nem tudom, nem próbáltam soha, de ez nagyon húzós az érte. 40ezer forint.. azért komolyabb porszívót lehet kapni. Akkor inkább egy nagyon olcsó porszívó erre a célra.
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23644 üzenetére
Ha valamennyire pang is benne víz, akár csak időnként, akkor meg főleg lehet "büdös".
Sajnos a burkolat eltávolításánál többet kell tenni, ezért én annyira nem tanácsolnám, hogy magad csináld, de ha van affinitásod hozzá és csináltál már ilyesmit, akkor Te magad is megteheted. Milyen gépről van szó konkrétan? -
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23633 üzenetére
A légkivezetéses szárítógép párásíthatja a helyiség levegőjét, de csak akkor, ha elég botor módon nincs kivezetve falon kívülre a csöve, az ugyanis esetében kötelező, ha nem akarsz vele párásítani.
A kondenzációsak viszont pont, hogy szárítják a levegőt, mivel a beszívott levegőt melegítik föl és azzal fújják a ruhákat, a keletkezett párát pedig a hőcserélőn keresztül kicsapatják és a tartályukba gyűjtik. A kifújt levegőjük pedig meleg és kimondottan száraz, így nálatok iszonyat koszos lehet a gép és főleg a hőcserélő... -
Morris
veterán
válasz
Sinisi #23624 üzenetére
Akkor gondolkodjunk józan paraszti ésszel.
Minden szárítógépnek van víztartálya.
Ha párás meleget tolna ki a környezetbe, akkor minek a víztartály?
Nekem egy adag szárítanivaló ruha félig tölti vízzel a tartályt.
Az, hogy kondenzációs vagy hőszivattyús, csak fogyasztás tekintetében nem mindegy. -
w.miki
veterán
válasz
Sinisi #23618 üzenetére
én nem vagyok turbófej párti.
Szerintem a légmeghajtású nem sokat ér, de legalább beleakad minden, és hamar eltömődik.
Aztán nem lehet kipucolni, csak ha szétbontod.
De van, aki más véleményen van, tény, hogy nálunk nem kell kutyaszőrt felszívni, legfeljebb rövidebb hajszálakat, azokat a sima fej is felszedi most. -
w.miki
veterán
válasz
Sinisi #23595 üzenetére
Képek a bemókolt előszűrőről.
A készítés menete:
Jofogasról megrendeltem az előszűrőt. Volt itthon 2 db 32 mm átmérőjű régi porszívó cső, még a nem kihúzhatós, hanem az összedugós fajta.
Az egyikbe bedugtam az előszűrő alját, a másikba a tetejét. Mivel itt még lötyögött, ezért körbetekertem a cső alját szigetelő szalaggal, hogy ne mozduljon el.
Heves porszívózás alatt még így is van, hogy kiesik (inkább alul), de szerintem így is megéri.
Az az öklömnyi por, és más mocsok, amit ilyenkor összeszedsz, az nem a porzsákba megy, hanem ebbe a kis tartályba, amit végül kiöntesz a kukába.
Minden porszívóhoz kötelezővé tenném az ilyen előszűrőt.Azóta nem láttam Rowenta RO6843 szőnyeg porszívót 30e-ért, csak 55e-ért, annyiért már lehet nem ezt venném. Bár én továbbra is elégedett vagyok vele, jól szívja a szöszt a szőnyegről, igaz lehet az EU-s adatlap B-s besorolása.
Ennyiért már van Electrolux ZSPREACH, is, szintén B-s szőnyeg osztállyal, és a kép alapján(??? lehet, hogy az valamilyen más tartozék?), gyárilag előszűrővel.
Vagy valamilyen UltraOne... vagy Bosch, vagy Miele....
Most mintha jóval drágábbak lennének a porszívók, mint novemberben voltak. -
törölt tag
válasz
Sinisi #23597 üzenetére
Nem Rowenta van, hanem egy Miele Classic C1 PowerLine. Semennyire nem csökkent a szívóerő. De most cserélem, mert levelek is kerültek bele, azok pedig zsák, zsák, teli zsáknál közvetlenül a zsák nyílásánál fennakadva a többi tartalmon már rendesen akadályozzák a szívást. De most már 955 g-os a zsák.
-
krx21
nagyúr
válasz
Sinisi #23582 üzenetére
Pedig így történt.. Van egy belső higanyos hőmérőm, mely szerint 2-3fok volt már a hűtőbe... Ment vagy 2 órát folyamatosan, utána én kapcsolatam már ki.
Nem tudom, hogy más hűtőnél mi a koncepció, de itt a hőmérő nem követte...
Amúgy normál esetben 2-9 fok között lehet állítani. Szerinted hova érdemes? Most 7fokon van?
A másik, hogy érdekes, de minden bekapcsolásnál, hangosabb, majd kb. 15másodperc múlva szabályoz vissza... Mintha nem tudná, csak maxon indítani a kompresszort... Lehet ennek is megvan az oka...? -
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23595 üzenetére
Saját tapasztalat szerint három probléma van a ciklon rendszerű előszűrővel. (Nekem egy 1600W-os porzsákos Samsungon van. Már csak autóporszívónak használom, de sokáig a lakásban volt)
1, Elég rendesen lecsökkenti a szívóerőt. Ami még nem is lenne gond, ha az a lecsökkent szívóerő konstans megmaradna.
2, Az igaz, hogy a ciklonrendszer révén a kosz jó nagy része az előszűrőbe kerül, de az a finom por ami a porzsák pórusait eltömíti, tovább megy. Így nálam az a helyzet, hogy hiába tök üres a porzsák, tényleg szinte semmi nincs benne, a szívóerő nulla. Porzsák csere, kidobom az üres, de pórusaiban telített porzsákot, megy az új, s 2-3 porszívózásig megint jól szív majd csere. (Mondjuk ez lehet erősen porzsák függő, de Samsung vonalon én nem találtam meg a tutit.)
3, Ez inkább kényelem. Sokszor le kell venni a szűrőt menet közben és a rácsos részét kitakarítani, mert ha megakad egy levél, virág, hajszálcsomó, akkor az összes beszívot port oda kezdi el pakolni. Ilyenkor kézzel le kell szedegetni és folytatni a porzívózást.
Lehet porszívó és porzsák függő a dolog, és biztos van aki szereti, nekem egyáltalán nem jött be.
-
törölt tag
válasz
Sinisi #23595 üzenetére
Ez mindig a kemény és a flexi cső közé megy, ahol tartod a csövet. Felül bedugod a markolatban, alul meg a merev csőbe. Szerintem amúgy nem sok értelme van egy modern porzsáknál. A miénk full buci, tele kutyaszőrrel meg minden mással, de a telítettségjelző még csak meg sem mozdul.
-
TheProb
veterán
válasz
Sinisi #23586 üzenetére
Ja, ez nem tűnik rossznak. Meg pont azért feküdtünk most rá a témára még jobban, mert media-ban 10% van minden nagygépre.
Mire kell amúgy figyelni a választásnál, az igényeken, meg áron túl, persze?
Vannak nem ajánlott márkák? Pl. ez az Amica, Mora milyen minőséget képvisel, sose hallottam még róluk? Zanussival csak a kevés garancia idő a baj? -
krx21
nagyúr
válasz
Sinisi #23579 üzenetére
Az nem. Azért meghallom mindenképpen, pláne ha figyelem...
Idővel bekapcsolt és ment folyamatosan, tehát működik a funkció. A kikapcsolásra visszont rögtön reagált.
Érdekes, hogy a hőmérséklet mérő nem követte a csökkenő hőmérsékletet, mikor az bizony csökkent.
Normál esetben viszont követi. (SuperFrost nélkül) -
canniball
nagyúr
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23570 üzenetére
A megadott max töltetmennyiség mindig szárazon értendő, hiszen nedvesen, vízzel feltöltve sokkal nagyobb tömeg lesz a mosógépben.
Általában a megadott érték egy átlagos teljes töltet száraz tömegének felel meg, arra kell figyelni, hogy a dobban azért szárazon ne szoruljanak a ruhák, mert a víz hatására ugyan összeesnek, viszont a mosás hatékonyságát drasztikusan lerontja, ráadásul lehet, hogy túlterheled, ami majd csak menet közben derül ki (ez utóbbi inkább az olcsóbb gépekre igaz, a prémium gépeket nem lehet így túlterhelni). -
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23568 üzenetére
Mármint minél, miben, mosógépben?
Ha igen, akkor nagyjából stimmelni szokott az érték, de a gyakorlatban van sok olyan ruhadarab, textil, ágynemű stb, ami önmagában messze nincs, mondjuk 5 kg tömegű, de akkora, hogy rajta kívül más nem fér be a dobba...Persze, az anyag is számít, hiszen egy pamut pulóver sokkal több vizet vesz föl, mint egy műszálas. Ezeket viszont mind ki kell tapasztalni.
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23559 üzenetére
Nekünk egy 14 éves nem no frost-os siemens hűtőnk van, abban úgy van kialakítva, hogy a leeső darabok, lefolyó víz belekerül az alsó zöldségtartó rekeszbe, így semmi külső vízfolyás nincs, bár amúgy is nagyon ritkán van szükség olvasztásra, az eltelt 14 év alatt kétszer vagy háromszor kellett eszközölnünk.
Met
Hogy szolgál az új lg mosógépetek, megszoktátok már? -
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23515 üzenetére
Nem véletlenül nincs porszívó. Mert lutri. Vagy tutira megy, és motort cserél, de akkor meg senki nem venné meg tőle annyiért, hogy haszon is legyen rajta. Mosógépet, mosogatógépet frankón fel lehet javítani, és nagyon korrektnek tűnik az eladó. Többen vettek már tőle, nem kamu oldal.
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23515 üzenetére
Már rég óta működnek, mindig is használt miele volt csak náluk, illetve nála, mert egy tulajdonos van, német, osztrák és svájci eredetű gépeket hoznak be, szervizelik, rendesen becsomagolják őket, mint az új gépeket, adnak használatit, kiszállítják, beüzemelik. Javítással is foglalkoznak, nem csak a saját gépeik esetében.
Mindegyik gépük kimondottan szép állapotú.ribarszki
Egyetértek.
Csak eladni akarnak, az ügyfél amúgy le sincs szarva, és még ők miele referencia partnerek! -
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23493 üzenetére
Mert olyan a hűtők között, mint a miele a mosógépek között.
A liebherr főleg hűtőket gyárt, ez a fő profiljuk, ipari felhasználásra is és náluk is a minőség és a megbízhatóság a fő szempont, még ma is (pedig az Ő termékeik sem bírják már annyi ideig, mint régen, csakúgy, mint a miele esetében).Az lg az olcsó, konzumer mosógépek között számít jobbnak és ajánlottnak, hiszen viszonylag megbízható, javítható és a dd inverteres mosógépeik valóban nagyon csöndesek, részben az inverternek, részben a közvetlen dobmeghajtásnak és részben a zajszigetelésnek köszönhetően.
-
blattida
nagyúr
válasz
Sinisi #23489 üzenetére
Persze, a hangja miatt lehet valakinek jobb, de nagyjából ennyi.
Mosógépeknél is terjed, ott még van plusz annyi előnye, hogy az inverteres motorokkal pontosabb és többféle dobmozgás/mozgatás megoldható, de ott is drága és rövidebb élettartammal kell számolni (hiába van magára a motorra vagy hűtők esetében a kompresszorra hosszabb garancia, ha az elektronikára az nem vonatkozik, ami viszont hajlamos sokkal rövidebb idő után meghalni, ami nagyon magas javítási költséget jelent).
Sajnos fogyasztói társadalom van, tervezett elavulással.Ja, hűtőből csakis liebherr, ha valaki jót akar magának.
-
törölt tag
válasz
Sinisi #23459 üzenetére
Köszi a linkeket. Hihetetlen, hogy egy ilyen márka ilyen vackot adjon ki a kezei közzül. Azért gondolom csak nem mind ilyen mert ez már majd az életveszélyes kategória.
lancerboy Köszi. Sajnos panel konyha, minden centi számít.
gF Na jó. Akkor marad az inox. Csak az Elektrolux olcsóbb szettipusainál nem tetszik a forma. [link]
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23451 üzenetére
Turbófejet vezérlő egység? A turbófejet a beszívott levegő hajtja meg, te az elektromos fejről beszélsz. De már elmondtuk párszor, hogy csak spéci porszívó tud ilyet, amelyiknek a kasztniján van extra aljzat a kefe kábelének. ezek 130k-tól indulnak.
Aminél pedig a motor teljesítményszintjeit szabályzod a nyélről, szintén nem a te barátod, mert 100.000Ft. Szóval nem releváns a kérdésed. De szerintem kicsit olvass utána a témának, mert ez a millió kérdés kezdi széttörni a topikot..
-
ribarszki
őstag
válasz
Sinisi #23448 üzenetére
Hepa szűrő, motor szűrő, porzsák. Később szeretnél mondjuk aktív szenes hepa szűrőt venni, vagy valamilyen kiegészítő fejet: bútorkefe, turbókefe, parketta kefe, stb..
Anyagfáradás pedig előfordulhat évek múltával. Pl. elreped a fogórész. Az electroluxoknál például mostanában fogyóeszköz a fej kereke, amit műanyag tengelyre cseréltek a fém helyett.. khmmm..
Nincs típushiba, de mint tudjuk bármi elromolhat. Csak van márka ahol nagyobb hibaszázalékkal, van ahol kevesebbel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged