- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
Teodor52 #89608 üzenetére
Gázos résznél a fúvóka beszabályozására van szükség. Mindenképp gázszerelő papírral és szaktudással rendelkező szakit bízz meg a javítással! Lehetséges, hogy fúvókacsere is szükséges, majd a szaki tudja megmondani.
Az elektromos rész javítási költsége attól függ, hogy milyen típusú az elromlott sütő. A leírásod alapján egy venticsere lesz a megoldás. Ha magad csinálod meg, akkor egy új ventilátor árával kell számolnod, ha szakember javítja meg, akkor arra még rászámolhatsz kb 20-25 zöldhasút. Lokációtól és az elérhető szerelők számától függően a fenti becslésemtől eltérő is lehet az ár. -
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #33296 üzenetére
Az Aldiban most az Alio Classic (tehát kell hozzá só és öblítő) akcióban volt, 100db - 1100Ft. (11Ft/db) Tegnap kipróbltam az első tablettát belőle. Minden csillogott, gyönyörűen elmosogatott
Most vettem először, kíváncsiságból. De a W5 is tökéletesen szépen mosogat!
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #33173 üzenetére
Az öblítő nagyon egyszerű. Ha az All in 1 tabletta mellett csillognak villognak a poharak, akkor nem kell bele plusz öblítő.
A sónál én már maradibb vagyok. Én akkor is tennék bele a sót, ha 16-18nk körüli az értéketek. A géped menüjében tudsz játszani, hogy milyen gyakran regenerálja a gyantát. Ezt a 10in1 tabletta mellett leveszed alacsonyra. Nem tétel, pár száz forint, de engem megnyugtat, hogy van benne só.Nálunk nagyon kemény a víz, mindig használtam sót és a fűtőszálam amit most cseréltem makulátlan volt.
-
pjen
félisten
válasz
Teodor52 #30418 üzenetére
Meglehet mérni,de nem érdemes.Abban a hosszabbítóban esetleg csak 0,5mm réz van,ráííni akármit lehet.Nem igazán hosszabbítónak teremtették,de mégis sokkal jobb:veszel MT 3x1,5mm kábelt,kb 150 Ft métere+egy gumis lengő aljat és dugót.6000Ft ból van egy használható hosszabbítód.Azt a sárgát pedig használhatod szárító kötélnek.Ha igazán jót akarsz gumi kábelt veszel az is megvan tizezerből.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #26852 üzenetére
Sziasztok!
Úgy gondoltam csak kipróbálom a Lanza mosógéptisztító folyadékot.
2 héttel korábban is rajta voltam az ügyön, de akkor nem volt kapható most is az utolsót vettem le a polcról.
Használata:
-Amennyiben első alkalommal használja a terméket két 60 fokos programot futtasson le 1-1 flakon lanza folyadékkal.
Én most még csak az elsőnél tartok és 20 perc elteltével ingen erős habzás indult el mint a polly esetében!Viszont egy érdekesség, hogy ettem egy negyed szelet pizzát és mire visszamentem a mosógéphez eltűnt a hab.
Természetesen nem ürített a gép!
Érdekes! -
BB9000
senior tag
válasz
Teodor52 #27126 üzenetére
A zománc réteget nem oldja a mosogatógép tabletta. Úgy tűnik, hogy az érintett cég "szakemberei" a spórolás jegyében átértelmezték a zománcozás fogalmát.
Zománc: Érccel vegyített, olvasztott üveg, mellyel különféle fémtárgyakat fényesre és bármiféle színűre befestenek.
Marketinges értelmezés: hőálló festékkel bevont felület.
-
válasz
Teodor52 #24381 üzenetére
Egy készülékben?
Nem tudok gyári megoldásról, de el tudom képzelni, hogy gőzölős vasalók egy kis ügyességgel azért bevethetők teafőzésre is.Bocs...
Komolyra fordítva a szót: nem tudom, mennyire árérzékeny a helyzet, de a párom esküszik arra a megoldásra (pl. Philips), hogy a vasaló figyeli azt, hogy mozgatják-e, és pár másodperc mozdulatlanság után elveszi a fűtést.
Teafőzésügyben nálunk az évente megvehető gömbölyű lidlös a sztár, ami egy víztérben keringet. Előtte egy alapkivitelű, de termoszos kínait használtunk -- tulajdonképpen praktikusabb, de az üveggömb jópofább.
MaCS
-
Sinisi
senior tag
válasz
Teodor52 #24324 üzenetére
Lehet, hogy nem ártana mintát vinni a vízből ÁNTSZ-hez (fizetős a dolog)...
Nem lehet, hogy a sárgaság "csak" vízkő?
Vagy első körben hívd fel a víz szolgáltótját, jelezd, hogy gond van és küldjenek ki valakit ( ha mondják, hogy türelem meg ilyesmi akkor mondhatod, hogy ok. de Te addig is míg türelemmel leszel kapcsolatba lépsz az ÁNTSZ-szel.) -
estikornel
tag
válasz
Teodor52 #24145 üzenetére
Met-nél van az igazság, a csőből folyt vagy 1.5 dl víz és ennyi. A szűrő meg jóformán tiszta volt, semmi sösz vagy dzsuva nem volt benne, elvégre nem is nagy család ruhamennyisége van mosva vele.
Nekem eddig egyszer volt csak nagyobb kilengés, igaz akkor elég sok dolog volt benne ha jól emlékszek. Bár most mostam egy paplant 1 órája kb és már száraz is, annál sem volt semmi gond centrinél. Örülök, hogy LG mellett döntöttem végül.
-
blattida
nagyúr
válasz
Teodor52 #23843 üzenetére
Szia!
Jók a zárt égésterű (turbós)gázos átfolyós vízmelegítők, viszont némi költségvonzata azok felszerelésének, beüzemelésének is van. Mivel az égéshez használt levegőt is kintről szívják be, ezért annak bevezetéséről is gondoskodni kell, akár teljesen különálló csövön, akár koncentrikus csöveken keresztül, ez is típusfüggő
A linkelt oldalról jók a fégek, megbízhatóak és tartósak, cserében nem annyira korszerűek és hatékonyak, összességében viszont megérik a pénzüket.canniball
Ha kombi kazánjuk lenne, akkor nem kellene nekik külön vízmelegítő.pjen
Villanyos vízmelegítőt ne használjanak, magas költség vonzata van fogyasztáson keresztül, még vezérelt tarifa esetén is. Hosszabb távon, anyagilag, mindenképp a gázos megoldással járnának jól. Kivéve akkor, ha energetikai korszerűsítést terveznek a közeljövőben és lesz napelemes-hőszivattyús rendszerük... -
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Teodor52 #22027 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van, az, hogy habzik egy dolog, mert az egész úgy is átjárta az üstöt és ez a lényeg!
Szóval fél évig pihi és moss amennyit tudsz
Lévén relatíve új gépről van szó kár keresni lerakódást a szivattyúházban vagy a csövekben, de így nem is lesz, ez így tisztán van rendben!
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Teodor52 #22016 üzenetére
Érdemes a mosószer és az öblítő mennyiségét is csökkenteni, és mosószódát adni a mosáshoz. Egyrészt főleg 60 fok felett nagyon hatékony, környezetkímélő, és nem allergén. Mi például a kislányom ruháit nagyon kevés (minimális) Ariel-el és 2 evőkanál szódával mossuk, öblítőt egyáltalán nem használunk.
A mi ruháinkat főleg a fehéreket a gyári adagolást felezve használjuk + 3 evőkanál szóda, a színesek érzékenyebbek (szóda kicsit fehérít), ott kevesebb szódát adunk és több mosószert.
(remélhetőleg lejárt már a programod és tisztán csillog, villog kívül belül a géped) Nem értem, hogy mi köze van a nyomásérzékelőnek a habhoz, illetve miért lenne nyomásérzékelő a dobban
(súly az biztos van), mert a mosószer adagoló felől az üst egy nyitott rendszer, ergo az elöltöltős mosógéped csak a mosószer adagolón keresztül tud kihabzani.
Másrészt az egész üst vízben ázik, ha a hab felér a tetejéig az csak egy dolog....
Ha a súly érzékelő romlott el, ami a Fuzzy rendszert vezérli és a túltöltést akadályozza meg, az félig mechanikus, semmi köze a habhoz
-
7Sony7
addikt
válasz
Teodor52 #22012 üzenetére
Megvételkor átmosattam a gépet ahogy a papírja írta, és én is így jártam, felhabzott egész a tetejéig. Leállítottam, felhívtam a szervízt, azt mondták, valószínűleg azért, mert nincs benne ruha. Eresszem le a vizet, és kész. Amúgy van ezeken van tisztítóprogram is, tudtad?
-
canniball
nagyúr
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Teodor52 #21902 üzenetére
Beraktam a téma tudnivalók cikkei közé (már jóval régebben megtaláltam, csak elfelejtettem ezt a PDF-et) nagyon jól és érthetően összefoglalja, egyébként az életvédelmi relét is!
Én a mosógéphez 16 C-st vettem, és az újrafűzéskor 2,5-es rezet húztam (csak a mosógép működik erről).
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Teodor52 #21846 üzenetére
Félévente 1x használom, egyébként 1500 Ft. Trisót külön érdemes használni (főleg az idősebb gépeknél), ez lehozza a makacs mosószer és öblítő maradványokat....
A Leifheit német cég, igen jó minőségű termékeket gyárt. Nálunk pl a szárogató is tőlük van és nagyon strapabíró!
-
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #21157 üzenetére
Tehát észrevételeim alapján az egyes dobmozgások különböző programokhoz tartozik,de aztán lehet, hogy van olyan program ami ezen kombinációi is megfigyelhetők!?
Ha minden igaz akkor meg is kaptam a választ magamtól hogy van olyan program ami az egyes dobmozgásokat egyesíti
(#21150) 7Sony7- Csak egy kérdés:
Drágább 15000ft-al de jobb vétel lenne.
-
Zola007
veterán
válasz
Teodor52 #21004 üzenetére
nekem a Welldone hideg zsíroldó és a Lidl-ben kapható citromsavas inox tisztító bevált
De ha szódabikarbónával bekened, majd forró ecettel leöntöd, az is szépen takarít, csak egy ruhacsipeszt tegyél az orrodrabár a zsíroldó sem egy parfüm, az tény
Egyébként idővel úgyis karcos lesz, sajnos nem marad örökre olyan, ezen ne idegesítsd magad.
Finom nedves polírpapírral később szépen fel lehet újítani házilag isGőzzel óvatosan a fúvókáknál
És ha bútor van körülötte, akkor inkább húzd ki a tűzhelyet, mert kikezdi a bútorlapot a gőz
Sütő belsejébe mehet, de ha ventilátoros, akkor utána járasd egy kicsit alacsony hőfokon, hogy száradjon ki belül rendesen -
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #21004 üzenetére
A sütő belsejében (még) nem próbáltam, de ha hagyod állni a hideg zsíroldót és utána ereszted rá a gőzt a körkefével együtt, akkor biztos, hogy alapos munkát fog végezni. Alaposabban letisztítja, mintha te dörzsölgetnéd valamilyen kefével/ronggyal/törlőkendővel, stb..
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz
Teodor52 #20447 üzenetére
1. - A vízkőoldást teljesen jól csináltad, de mivel a vasalót elég nehézkes, ezért azt javaslom vegyél tecsós vagy bármiféle más ioncserélt vizet hozzá. Ebben a menyiségben ami kell nem oszt nem szoroz.
2. - Az a mosógépszerelő úgy hülye ahogy van. A trisó a legerősebb zsíroldó szer, semlegesen hidrolizál, jól oldódik vízben (ezen kívül semmi több). A mosószerekből azért vették ki, mert a szennyvíztisztítók nagy mennyiségben elég nehézkesen tudják eltávolítani a foszfort a vízből, emiatt túl sok tápanyag került volna a felszíni vizekbe.
Értelemszerűen azt a tulajdonságát, hogy jól oldja a zsíros-szappanos lerakódásokat, használjuk ki a gép átfőzésekor.
(csillag nevű alkatrészről nem hallottam), Domestost ne használj, nem tesz jót a fém és gumi alkatrészeknek!
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #20201 üzenetére
Már tökig be voltak csavarva az első allítók hogy a hűtő előre dőljön. A hátulján meg ha jól láttam, akkor csak a kerekek vannak, ott nem tudok semmit állítani. Most pont hátra billentettem, azzal, hogy a min állásból kitekertem az állító csavarokat, de semmivel nem lettem előrébb..
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #20198 üzenetére
Teodor52
Pjen
Kipróbáltam amit írtatok. Feljebb vettem az első lábakat, így kihoztam a vízszintesből. Mivel kicsit hátra lejt, így ha nincs teljesen kinyitva az ajtó, akkor visszacsukódik. Viszont ha túlmegy a holtponton, akkor baromira kivágódik.
Itt egy videó a nehéz ajtónyitásról, ami minden alkalommal kimozdítja a hűtőt a helyéről, annyira vákumozódik a gumi. Videó a nehéz ajtónyitásról
Itt meg az igazi problémám. Ha kinyitom a hűtő ajtaját, hogy betegyek valamit és túlnyílik, akkor így csapódik ki. Semmit nem lökök rajta, a súlya viszi ilyen durván.. Hiába állítom a lábakat, nem cáltozik: videó a csapódásról
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #20191 üzenetére
Ami még nagyon furcsa és negatívum, hogy a hűtő ajtaja amikor kinyitod nem áll meg, nem akad meg hanem kicsapódik egészen a sarkáig, sőt neki a hűtő oldalának. Erre találtál valami megoldást? Tenném be az edényt a hűtőbe, kinyitom, majd az egyi kézzel tartanom kell az ajtót, mert ha elengedem akkor pufff nekicsattan az oldalának. Ez is gagyi nagyon..
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #20183 üzenetére
Ma hoztam haza az új hűtőnket, egy nagyobb Zanussit a 4 év után elhalázott Total No Frost kombi LG helyett.
Ahogyan írod, a fogója a leggyengébb pont. Nagyon hitvány anyagból van, ráadásul bénán is van rögzítve. Mozog az egész, előbb utóbb le fog törni.. A többi részével meg vagyok elégedve, bár a polcok lehetnének kicsit hosszabbak. Jó persze Zanussi, kis pénz - kis foci.. (legalább erre van 5 év garim.)
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #20177 üzenetére
Ha nincs az egyiknek, akkor keresed másiknál, vagy amit linkeltem 2 helyet is, a Delta szerintem jó hozzá. Konkrétan a sarkost gondolom, de pontosítsd velükPl.. Ahogy néztem, régóta csinálják ezeket a hűtőket ilyen szabvány fogantyúkkal, 135 mm csavartávolsággal.
Met: Az uni nem jó, ilyet vettem elsőre. A csavarhelyeknél gyengébb, ezért rögtön nyegle volt, vissza is vittem. Na, ennek biztos nem fog letörni. Nem mellesleg hibás az oldal, mert ez egy nagyobb hűtő fotója, ennek a típusnál eggyel kevesebb polc és fiók van.
-
Met
nagyúr
válasz
Teodor52 #20183 üzenetére
Gonosz mop
Telefonálj, email-re is szoktak válaszolni.
Ha telefonálsz akkor azt is meg tudod kérdezni hogy postát tudnak-e. -
Met
nagyúr
válasz
Teodor52 #20179 üzenetére
Aha, a mop tehet mindenről
Ha ahogy írod szembe álltok és meghúzzátok attól nem törik el, akkor törik ha oldalra is húzzák. Szoktam látni (nem nálatok) hogy húzzák, nyitják de a fogantyút is húzzák tovább úgy hogy már bent turkálnak a hűtőben
Orczy-ba menj be vagy telefonozz oda, lehet van univerzális fogantyú, csak ha telefonálsz előtte mérd le a furat távolságot. -
törölt tag
válasz
Teodor52 #20171 üzenetére
Nálam is letört a régi Lehel fogantyúja, bementem egy Zanussi szervizbe a régivel, ott mutattak egy tucatot, és választottam egy olyan furatú és illeszkedésűt, mint a régi volt 1500 Ft. Valami hasonló gumírozott volt. Van ívelt és sarkos is[link], pl. Orczy szervizben is van minden féle, viszont utángyártott univerzálisat nem vennék, az gyenge.
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #20163 üzenetére
A dokumentációból lehet, kiderül, csak az pénzbe kerül.
-
törölt tag
válasz
Teodor52 #19917 üzenetére
Másik két tulajdonság (vagyis inkább ennek az egynek a kibontása) az éves víz és energiafelhasználás, amit a Dluinet által említett cotton large programmal mérnek 220 ciklus/év mennyiséggel.
Én találtam ilyet:
„Ha az A osztályú mosógép energiahatékonyságát tekintjük 100%-nak, akkor ehhez képest az A+ kategóriájú csak 88%-ot, az A++ kategóriájú 78% áramot fogyaszt, az A+++ pedig még ennél is gazdaságosabb.”(#19925) csasaKKP
Ez leginkább a márkától függ. Nekünk Quadriga volt, ’93-tól 2010-11-ig ment, alig kellett hozzányúlni, gyakoratilag csak a vízkövesedés tett be neki.(#19922) Dluinet
Ha nem is, de a félórás zuhanyozás vagy a mosogatás alatt végig folyó meleg víz azért szükséget teremt. -
-
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #19802 üzenetére
Edit:
Plusz ezért nem jó részterhelésen programot futtatni mert többet eszik mint teljes terhelésen.
úgy értem hogy ha a részterhelés duplája.
Tehát van 3 kg ruhám amit kimos 39 literrel két ilyen programmal mosna 78 literrel összesen 6 kg ruhát.
Inkább ugye a 7kg ruha 82 literrel. -
törölt tag
válasz
Teodor52 #19794 üzenetére
A 82 liter vízfogyasztás „kicsit” sok ahhoz képest, hogy a „Súlyozott éves vízfogyasztás (AWC) liter per évben, 220 normál pamut ciklus alapján, 60°C és 40°C hőmérsékleten, teljes és részleges feltöltéssel” 10500/9300 liter, azaz 47,7/42 liter/mosás a kézikönyve 83. oldalán található adatok alapján.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #19220 üzenetére
A megbeszéltek alapján leírnám a közel 4 hetes tapasztalatom!
A szívóerő továbbra is változatlan.
A portartály ürítése, szűrők tisztítása gyors és egyszerű!
Én max teljesítményen használom,a családtagjaim pedig módosítják a teljesítményt mert azt meg kell hagyni, hogy a magas szívóerő miatt én is beleizzadtam a porszívózásba.Csendes üzem!A résszívó és a kefés szívófej használata során viszont nagyon hangos.Ugye a magas szívóerőnek köszönhetően a kisebb keresztmetszeten át felgyorsuló légáramlás miatt!
Egy negatívum, hogy a por egy része áthalad a szűrőkön,a motorteren(gondolom ez így is lett tervezve nem hiába kapott hátul két szűrőt is)!Részben ezért is kapott D besorolást a por visszabocsátási képessége!
A korábban általam említett Fagornál ezt a negatívumot nem tapasztaltam!
Összességében megvagyok elégedve a géppel!
-
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #19124 üzenetére
Sziasztok!
Nem is meséltem el mi történt most hétfőn.
Nem egyszer rendeltem már neten,de még nem voltam ilyen mértékű dilemmába mint a porszívó esetében.
Hétfőn reggel érkezett egy dpd futár a szomszéd és a mi házunk közé.
Hirtelen átfutott az agyamon, hogy mi nem rendeltünk semmit,bár volt már rá példa, hogy elfelejtettem, hogy az adott napon érkezik egy termék.Ment is a szomszéd az autó rakteréhez ahol a sofőr átad egy samsungos dobozt neki, de még nem váltott pozíciót, addig nem tudtam kivenni mi is az,de zöld színű volt.
Amint fordult a doboz megláttam mi is az.Ilyet én még nem éltem, hogy pont az a porszívó aminek a vásárlásán gondolkozok többek között, érkezik a szomszédhoz!Akkor döntöttem el, hogy az általam linkelt Samsung kell nekem,mivel megkaptam az ilyen jelet.
Ma reggel meg is jött a készülék.
A szívóereje fényévekkel előrébb van mint a fagor újkorában!
Egy kézzel nem tudtam porszívózni! Szó szerint!Megemelte a szőnyeget!
Nagyon erős gép,kicsi,könnyű és szép!
-
ribarszki
őstag
válasz
Teodor52 #19128 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni, de jobb ha nem tudod meg, hogy abból a fagorbol milyen kosz, atkaürülék, por ment vissza a levegőbe. A kimeneti szűrőt akár hepa akár nem, max 2 évente illik cserélni. A porzsák nélküliek amúgy is nagyon rosszul tömitenek. Egyébként azért van pozitív véleményed a fagor zsák nélkülről, mert soha nem próbáltam jó zsákos porszívót. Tudom, mert én is ebben a cipőben jártam. Majd a zsakossal egy új világ nyílt meg.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
én ilyet vettem, örök mint a nyomorúság, rádobsz egy ciklonszűrőt (6,5k márkaszervizben), rendes menalux porzsákot bele, 'szt napszemüveg. van hozzá kiskefe is, amit szörprájz szörprájz el is tudsz rejteni a belsejében, amíg nem kerestem másikat, nem tudtam hogy ez extra.
lentebb kellett vennem a szívóerőt ma 70%-ra, mert felkapta a szőnyeget, nem bírtam kiporszívózni.
szerk: persze nem egy miele, de van vele tapasztalatom és én szeretem. olcsó kategóriában (20k környéke az) ezt találtam a legkorrektebbnek.
eta nem volt szimpatikus.
-
törölt tag
válasz
Biztos, hogy porzsák nélkülit vennél? Én úgy láttam, hogy több a macera vele, és egyes típusoknál nem is olcsóbb a használata sem. Néztem én is egy Electrolux Z9900EL AeroPerformer-t, aminek az ajánlás szerint félévente cserélni kell a motor előtti szűrőjét(szerintem papír, és nem is mosható), amit 5k körül adnak
, és csak gyári kapható belőle. De van még egy másik Hepa szűrője is. A mini portartálya 1,1 literes(inkább 0.5) zegzugos egy valami.
Amit néztél Eta Biggs, az 2010-es modell, és 2013. 03. 10. óta kifutott termék.[link] Ha ez igaz: - a termék tömege: 9,30 Kg
- bruttó súly: 9,80 Kg, akkor lehet kapaszkodni bele rendesen.
Néztem Samsungokat is, de például azt a felhajtható fogantyút én gyengének találom rajtuk, egy ismerősnek le is tört róla. -
Teodor52
senior tag
válasz
Teodor52 #19114 üzenetére
Sikerült találnom két készüléket.
Az egyik egy Samsung VC15QVNDCNC a másik
ETA 7469 BIGGSA samsung jó besorolásokkal rendelkezik viszont az eta-ról nem kapni ilyen infót ellenben 60W-al magasabb szívóteljesítménnyel rendelkezik!
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
-
Retro DJ
aktív tag
válasz
Teodor52 #11317 üzenetére
A so ahogy te is irtad azert kell, hogy regeneralja a mugyantat. Ezt a tabletta tutira nem
Fogja megtenni! Javaslom, hogy probalj ki minel tobb fele tablettat, az olcsokat is. Nekunk kivalo az eredmeny Finissel is meg W5tel is. Csak neha tudok nagy kiszerelesben olcsobban venni markas tabit. -
DeFranco
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest