Keresés

Aktív témák

• CYBERIA

őstag

válasz #09634560 #30018 üzenetére

Tulajdonképpen nem is akarok a vágási frekin állítani (large módban nyilván nincs is mit), megelégszem azzal ha az kikapcsolható.

BBéci: Lehet hogy én vagyok a béna, de sok mindenhez nem találtam használati utasítást, amihez meg igen, abból nem derült ki. Normális AV erősítőben igazad van olyan szempontból hogy ott nem kérdés a beállítás lehetősége, viszont túl sokat nem akarok rászánni (szólj ha tudsz 10 kiló körül :) ), mert nem akarok sokcsatornás hangzást (sem mélysugárzót), az optikai bemenet a lényeg. Nyilván ebben a kategóriában nem várok kiemelkedő hangzást sem, csak tesztelgetni szeretném.

Néztem ezt is, a kézikönyvből nem derült ki, az eladó szerint csak small beállítás van, szóval észnél kell lenni: [link]

• CYBERIA

őstag

Úgy látom itt vannak tapasztaltabb emberek, hátha tud valaki segíteni.

Szóval arról lenne szó hogy van két normál méretű hangfalam, ezt mennyire tudom használni az olcsó, komplett házimozi rendszerhez tartozó erősítővel? Konkrétabban arra gondolok, hogy az alacsony frekvenciák levágását ki lehet-e kapcsolni bennük? :F

Például egy ilyennel mi lenne a helyzet: [link]

Néztem v@terán néhány ilyet, de az eladók általában nem is értik a kérdést, én meg nem akarok úgy járni hogy éppen olyan típussal van dolgom, ami ragaszkodik a front hangfalak 200 Hz-nél történő levágásához.

Aktív témák