- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
válasz
yakuza.tora #2570 üzenetére
HI,
Ha digitálisan szeretnéd összekötni akkor az alaplapi tökéletes, ráadásul, az adatlapodon szereplő alaplapi ALC889A - DTS Connect kompatibilis, így még játékok alatt is lesz térhangzásod.
Üdv
-
szacsee
nagyúr
válasz
yakuza.tora #2570 üzenetére
Mire használnád? Pü ment..
-
Geeco
csendes tag
válasz
yakuza.tora #2498 üzenetére
Köszi!
-
Ninoka
tag
válasz
yakuza.tora #2362 üzenetére
Azért vannak akik dícsérik a yamahát is. Nekem nem is a hangerővel volt a bajom, mint inkább a beállíthatóságával, és a hangképével. Én nagyon keveslem belőle a mélyet, és sajnos csak a front hangfalakon lehet állítani a mély és magas hangokat, ami pl. egy 5.1-es koncertnél elég zavaró tud lenni ha elállítod. Az pedig kifejezetten zavar, hogy csak az erősítőn levő gombokkal tudod állítani, mert a távirányítóra nem tették rá ezeket a gombokat. Egyébként nincs bajom a yamahával, jól szól, csak vennem kell két normális front hangfalat, mert ezeket a mostaniakat nem nagyon merem meghajtani, félek, hogy kinyírja őket. 20 éves hangfalak, és elvileg csak 70W-osak.Bár az van ráírva, hogy 70/110W, de fogalmam sincs, hogy melyik teljesítmény mire vonatkozik. Talán 70 a folyamatos, és 110 a csúcs, de nem biztos. A mostani hangfalaknál már teljesen máshogy adják meg, általában van egy ajánlott minimális erősítő teljesítmény, meg egy maximális. Úgyhogy most gyűjthetem a pénzt szorgosan, mert le kellene cserélni az összes hangfalamat. A centerem meg a két háttér Magnat, de nem szeretnék Magnat frontokat. Inkább tovább gyűjtök, és veszek Dali szettet, vagy esetleg küön darabokat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yakuza.tora #2277 üzenetére
érdekes,h dali meg a vitas között nem a dali lett nyerő.megmondom őszintén nekem is ő lett volna a győztes,de az emberek 90%a dalit ajánlja.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yakuza.tora #2262 üzenetére
oké magnat jó subokat gyárt,de mindig a diszkósabb,rockosabb irányt képviselte,szemben a hecoval.magnat is gyárt nyilván komolyabb cuccokat,akár 3-4 millióért is,de most budget kategóriáról volt szó.
figy,én abszolut nem szidtam a rendszeredet,de a láncod két tagja is a keményebb stilust képviseli.nyilvánvaló, hogy metallica,acdc,és egyéb közepesen hifis dolgok keményen fognak szólnia rajta,csak ezekkel pont az a baj,hogy jazz,klasszikus érzéketlenül fog szólni.én is anno majdnem beleestem a hibába,h wharfi mellé marantzot vettem,de szerencsére az eladó rábeszélt,hogy ha akkor nem is látom a lánc hibáját,de megútálnám ha egy jobbat,érzékenyebbet hallok.
pláne nem a mozis teljesitményét szidtam,pláne nem fikáztam... -
bajnokpityu
félisten
válasz
yakuza.tora #2263 üzenetére
igen,ennyi erővel az oktávia a golf, és az audi TT is azonos padlólemez.
és ott még télleg van is hasonlóság az alkatrészekben.de,hogy azonos a tulajdonos hangfalaknál,semmit nem jelent.sőt dali azonos hangszórókészlettel rendelkező 2 sorozata a concept és a blue is homlokegyenest különböző stilusú. -
bajnokpityu
félisten
válasz
yakuza.tora #2229 üzenetére
abban egyetértek,h a papirmembrán lesz a legtermészetesebb a fül számára.általában.ugyanis olyan jellegű hangja van,amit az ember megszokott.alumembránok mindig kicsit idegenek elsőre. sőt a papirmembrán könnyű,tehát némi felületi erősitéssel preciz hangot lehet lehet belőle kiszedni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
yakuza.tora #2237 üzenetére
azt nem vágom,h ennyi idő rááldozás után hogy vettél yamahát?... meg magnatot?
mod:látom rolling stones.igy már értem.arra legjobb
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest