- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Radírpók #49053 üzenetére
Ha sok zenét hallgattok, akkor ilyen keretből én is a sztereó rendszerre szavazok.
A NAD C356-os jó választás lehet, de Marantz és a Cambridge Audio is tud nagyon szépen zenélni.
Hogy filmekhez legyen elég mélyed, egy pár álló dobozt javasolnék.
A használt, pár éves elektronikák + álló hangfalak nagyon jó ötlet. 200-ból jó kis láncot tudsz majd összerakni. A megfelelő hangfal- és összekötő kábelekre is fordíts majd kellő figyemet és pénzt. Sok múlhat rajtuk.
Mi lenne a forrás? Külön DAC szóba került?
Jól tetted, hogy részletesen írtad le az igényeidet, így nekünk is könnyebb a tanácsadás.
-
robi-k
őstag
válasz
Radírpók #49053 üzenetére
Szia,
a NAD-356 sztereó erősítőt én többször hallgattam, nekem tetszik a hangja: kiegyensúlyozott, nem jellemző rá az eredeti hang "élszínezése", de emellett egész jól vissza tudja adni az alacsony hangokat is. Kifejezetten jó pl. pop, jazz, disco zenéhez, SVSZ.
Az Arcam AVR-250 sajnos nem támogatja a legújabb szabványokat (pl. DTS-HD MA), és zenében pedig a NAD megverné.
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Hegesztés topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest