Aktív témák
-
BBéci
legenda
Digitális kábeleket saját magam (is) teszteltem, de azokról nem olvashatsz, ezért javasoltam a neten fellelhető írások böngészését. Nem vitatom a digitális átvitelben való jártasságodat, azt viszont kétlem, hogy végeztél volna összehasonlító teszteket különböző kábelekkel, mert akkor most nem vitatkoznánk.
Azért nem válaszoltam a phono kérdésre, mert abban a témakörben nem érzem magam kellően jártasnak. Sosem állítottam, hogy mindenhez értek. Ez elég súlyos hiba, vállalom az érte járó szidalmakat, minősítést, ledorongolást. Az LP-t sosem szerettem, bár használtam, hallgattam róluk zenét.
Sokszor mobiltelefonról netezem, egyrészt elkerülheti a figyelmemet néhány hozzászólás, másrészt nem válaszolok mindenre, mert nehézkes (nem qwerty billentyűzetes) rajta az írás.
Mit nevezel leszólásnak? Szeretném a továbbiakban elkerülni ezt a hibát! -
BBéci
legenda
Mivel nem vagy hozzáértő, nincs értelme vitatkoznunk.
Tizenéves hifis és házimozis újságírói tapasztalattal a hátam mögött kijelentem, hogy jelentős kép és hangminőségbeli különbségek vannak a digitális kábelek között is.
Ezt számtalan esetben tapasztaltam.
Ha kicsit keresgélsz, kábeltesztek garmadáját találod a neten.
Jó olvasgatást! -
ricsik
őstag
Nekem 10 méteres hdmi kábelem van pc és tv között kemény 3500Ft-ért.
A minőség hibátlan, viszont nagyobb mkv-k esetén elkezd "szikrázni" a kép, 720p rendben. Meglátásom szerint a nagyobb adatmennyiséget már nem tudja átvinni hibátlanul. Megpróbáltam rövidebb drágább kábellal is a minőség nem változott, csak eltűnt az effekt.Hajlok rá, hogy igazad van :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest