- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
bebeb
csendes tag
Üdv Kedves Drusza!
1, A hangoskodához valóban nem értek. A dilitális átvitelhez talán van lövésem.. H a átmegy az összes bit akkor müxik, ha nem akkor nem. Az utóbbi esetet hívják úgy, hogy nem elegendő az adott sávszélesség....
2. TE mondtad éppen valamikor pénteken: "Nem szerencsés arra hivatkozni, hogy mit olvastál valahol. Saját tapasztalataidról mesélj!" Ezt csak a reagálásként mondom a kábeltesztekre. és mégegyszerIGITÁLIS átvitelről beszélünk!!
3. Mivel Te hozzáértőnek tartod magad - bár a hozzáértésnek és egy adott foglalkozásban szerzett tapasztalatnak (értsd:újságíró) nem mindíg látom szoros összefüggését -
és hosszas tapasztalatra hivatkozol HiFi téren ezért nem értem miért nem válaszoltál, egy egyszerű, házimozi erősítők terén, főleg HiFi témában évtizedeket megtapasztaltaknak már-már trivi kérdésre, hogy nekem elég-e egy phono előerölködő, vagy inkább egy RIAA kell öreg Denonomhoz hanglemezeimhez. (A hasonló problémával szembesülő zenebarátoknak szívesen adok pár "filléres" tippel.)
Ahogy a Fórumon többször tapasztaltam, a többi, konkrét válaszokat kívánó kérdéseket is gyakran ignorálod. (Igen, 1-től végig olvastam ezt a topikot.)Köszönöm figyelmedet, a többiektől elnézést a kicsit bő offolásért, valamint
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDEN FÓRUMOZÓ SEGÍTSÉGÉT!!
Ez a szösszenet nem jött volna létre, ha nem leszólással és saját ényezéseddel indítasz.
Részemről ennyi és nem több erről a témáról!B
. -
bebeb
csendes tag
Üdv!
Nem vagyok white-fülű, sem HiFi/AudiOfil.
DE....
Az analógnál beszélhetsz kábel minőségről, digitálisnál csak olyan határokon belül, hogy az adott eszköz -Koax/CAT5/üveg-madzag, stb - alkalmas-e az adott SÁVSZÉLESSÉG átvitelére. Ha igen, akkor onnantól nincs miről beszélni. Az plö, , hogy "átviszi-e a méllyeket, de nem lesz tolakodó" kérdés értelmetlen, affekta és sznob. Ennyi erővel kérdezhetnénk: "És az e-mailomban átviszi-e a nagy "W" betűt....."
A minőség csak a lejátszón ill az erölködő D/A átalakítóján múlik.Köszönöm figyelmedet.
B
. -
bebeb
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
Ezek (Phono előerősítő) tartalmaznak RIIA korrektort, vagy vegyek (7 -10.000 -- *os Ég Ft) ~ korrektort, és az már a jelszintet is illeszti?
-
bebeb
csendes tag
Üdv!
Segítséget kérnék, bár kicsit off a téma:
Adott egy Denon AVR-1306 erőlködő és egy analóg lemezjátszó.
Hogyan tudom rákötni az erősítőre a lemezjátékost?(Mert ugye phono bemenet nincs ....)
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest