- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Vidala
senior tag
válasz
bangalore #8677 üzenetére
Ahhoz, hogy kihozd mindegyikből a "maximum", a Blu-Ray-t leszámítva majdnem mindegy a formátum, inkább a minőségük fogja befolyásolni.
Amúgy szvsz egy (több) normális minőségű HDMI kábel a legkényelmesebb, de nem feltétlen szükséges mindenhez.Én valahogy így csinálnám:
- Blu-ray, XBox, UPC mehet 1-1 HDMI-vel a receiverbe.
- A UPC STB-ot bekötném a felveődbe SCRAT-tal, ami mehet tovább szintén az erősítőbe
- A képet az erősítőből HDMI-vel a TV-beVan olyan, aki inkább a tapasztalati alapon STB-ot a TV-re köti, és onnan vissza a hangot az erősítőbe, aszebb hangzás okán. Szóval érdemes próbálgatni mást is, mert lehet eltérő az eredmény.
Kábelminőség eldöntése igen nehéz. Ahány hívő, kb. annyi ajánlás. Mindenkinél más a küszöb, amit meghall (vagy hallani akar?). Ökölszabálynak kb. a rendszer árának a 10%-ban kell árban gondolkozni. Tehát egy db HDMI kábelre nem érdemes 25-30K-t költeni, de talán 2K már karcsú.
A HD-s digis adás rögzítésében még én is csak kérdezősködöm. Eddig elméletben arra jutottam, hogy egy SCART-al felveheted, de csak azt, amit épp nézel.
-
Diplomata
aktív tag
válasz
bangalore #8680 üzenetére
Figyelj oda hogy lehetőleg olyan surround szettet vegyél,amihez késöbb még tudsz venni frontokat is yami-ból.Fontos az egységesség,bár tény és való hogy nekem sem ugyanaz a front mint a többi,de már gyüjtögetek.A hdmi-s összekötésben majd valaki más ad választ,én még nem érdeklődöm utána,nem használom.Hangszóró kábelre is figyelj oda,ne valami cérna szál,vagy 100Ft-os kábel legyen,ha csak nem egy cat7-es kábel mondjuk.Nekem cat5-ös fali van,de simán verte a 10X annyiba kerülő kácsa audio kábelt.Ezeket tudom tanácsolni,persze ha sok a zsé,akkor akkor vegyél mindenből a legjobbat.
Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest