- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
McBJani #43920 üzenetére
Ha ennyit dicsérik az 503-at, akkor vedd meg. Ráadásul Mark Levinson úr hangolta, tökéletesítette, mintha már korábban is előfordult volna
Utóbbi inkább szürke boltokban kapható és nincs köze Levinson úrhoz sem, bár ez még előnyére is válhatott. Válaszd az elsőt egy olyan helyről, ahol kapsz gyári garit.
(#43928) drmsp
4 év alatt 13 hozzászólás, köztük ez? Vicces. Múltkor a media player topikban, most itt kell megvédenem sancit
Neki 5100 hozzászólása van, melyből 99% segítőkész, neked 13 melyből minimum 10% troll...
(#43922) Tamoo
Jól döntöttél, ebből a keretből nagyon jó választás. A Pio 421 helyett lehetne esetleg Onkyo 309, de nagy különbségek nem lehetnek.
-
BBéci
legenda
válasz
McBJani #43920 üzenetére
Bizonyára ismered a mondást, vakok között, félszemű a király.
Aki azoktól csak jókat mond, az még életében nem hallott normális, tisztességes házimozi rendszert, de talán még sztereót sem.
El sem merem mesélni, 25 évvel ezelőtt én miről nyilatkoztam pozitívan, mit tartottam jó hangú készüléknek, hifinek. -
törölt tag
válasz
McBJani #43912 üzenetére
Egyéni szoc problem. Magad szabaditod meg jobb hangzástól. Még egy sztereóval is jobban jársz,mint Gábor970 javasolta.
Nem is értem, miért ácsingózól elérhetetlen után,amit nem is kapni itthon?
Csak az optikai bemenet miatt kell lG? Azt Samuban olcsóbban is megtalálod.. Vagy LG-töl kapsz jutalékot? -
törölt tag
válasz
McBJani #43910 üzenetére
Aki meghallja a kettőt (kompakt és komponens rendszert) szólni,az a kompaktot bottal sem piszkálja meg utána. Vedd amelyiket jónak látod vagy jobb a szolgáltatása. Vagy vegyél Onkyo 5405-öt duplájáért,és azt szabadon bövitheted és HD-t is halgathatsz róla.
Nyithatsz ha akarsz topicot,kiváncsi leszek mennyi választ kapsz ott..
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest